Ελένη Μενεγάκη: Τι φόρεσε η όμορφη παρουσιάστρια στην πρεμιέρα της εκπομπής της;

Ελένη Μενεγάκη: Τι φόρεσε η όμορφη παρουσιάστρια στην πρεμιέρα της εκπομπής της;

Η "Ελένη" ξεκίνησε και μάθαμε όλες τις λεπτομέρειες για το εντυπωσιακό σύνολο που επέλεξε για να μας καλωσορίσει τηλεοπτικά

Η Ελένη επέστρεψε! Η παρουσιάστρια που λατρεύει το ελληνικό κοινό έκανε σήμερα πρεμιέρα και εμφανίστηκε πιο λαμπερή και χαμογελαστή από ποτέ, στο ανανεωμένο πλατό της εκπομπής της. Για μια ακόμη φορά, η Ελένη Μενεγάκη εντυπωσίασε με την εμφάνισή της, καθώς επέλεξε ένα πολύ στιλάτο σύνολο για την πρώτη της μέρα στη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ένα σικάτο εφαρμοστό total white outfit επέλεξε η Ελένη, μαζί με τη στιλίστριά της Τζώρτζια Συναχέρη, που για μια ακόμη χρονιά επιμελείται το ντύσιμό της: Λευκό τοπ Theory(μπορείτε να το βρείτε στα καταστήματα Soho Soho), λευκή εφαρμοστή φούστα 19V69 Italia, ψηλοτάκουνες γόβες Jimmy Choo και διακριτικά σκουλαρίκια Eleni Vovou.

Capture 5 25307

Τέλος, ο Βασίλης Μπουλούμπασης επέλεξε για εκείνη ένα ανάλαφρο χτένισμα με χαλαρά waves, στο οποίο η παρουσιάστρια έχει ιδιαίτερη αδυναμία, ενώ το φυσικό μακιγιάζ της τόνιζε τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Καλή αρχή, Ελένη!