Ελένη Μενεγάκη: Όλα τα looks της από τη δεύτερη εβδομάδα εκπομπών

Ελένη Μενεγάκη: Όλα τα looks της από τη δεύτερη εβδομάδα εκπομπών

Η Ελένη μας χάρισε για ακόμη εβδομάδα άψογες εμφανίσεις

Η Ελένη Μενεγάκη συμπλήρωσε χθες δύο εβδομάδες εκπομπών(δείτε εδώ όλα τα looks από την πρώτη εβδομάδα) για τη νέα σεζόν και από τη Δευτέρα έως και την Παρασκευή, επέλεξαν, μαζί με τη στιλίστριά της, Γεωργία Συναχέρη, θηλυκά και κομψά looks για τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις. Τέσσερα φορέματα και μια ολόσωμη φόρμα φόρεσε αυτή την εβδομάδα η αγαπημένη μας παρουσιάστρια κι εμείς σας έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για όλα τα σύνολά της:

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου

menegaki 4d4c5

Η Ελένη ξέφυγε λίγο από τις φούστες και τα φορέματα και την είδαμε με μια εντυπωσιακή ολόσωμη φόρμα με prints στις αποχρώσεις του μωβ και του γκρι, από το brand C-THROU, ψηλοτάκουνες κόκκινες γόβες Nak Shoes και κοσμήματα Άννα Μαρία Μαζαράκη.

Τρίτη 6 Οκτωβρίου

6 b9598

Το μεσημέρι της Τρίτης, η όμορφη παρουσιάστρια μας επιφύλασσε μια έκπληξη, καθώς φόρεσε ένα λευκό(το αγαπημένο της χρώμα) φόρεμα, αποκλειστικά σχεδιασμένο για εκείνη από το σχεδιαστικό δίδυμο Konstantinos Melis by Laskos. Το look της ολοκλήρωσαν ψηλοτάκουνα πέδιλα Nak Shoes και κοσμήματα Άννα Μαρία Μαζαράκη.

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου

7 9e44a

Μια πολύ chic εμφάνιση πραγματοποίησε για την τρίτη εκπομπή της εβδομάδας η Ελένη Μενεγάκη. Η Ελένη φόρεσε ένα σέξι κολλητό navy blue φόρεμα από το brand Danoff, γόβες DUKAS και ιδιαίτερα σκουλαρίκια Eleni Vovou.

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου

8 f0ca2

Ένα κολλητό, σέξι φόρεμα, που κολάκευε την αδυνατισμένη σιλουέτα της διάλεξε για την εκπομπή της Πέμπτης η παρουσιάστρια. Το ροζ παστέλ φόρεμα ανήκει στο brand Cinema, ενώ τα peep-toes της, είναι δημιουργία του σχεδιαστή και καλού της φίλου, Δούκα Χατζηδούκα.

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου

9 a38e8

Ίσως η πιο εντυπωσιακή εμφάνιση της εβδομάδας. Η Ελένη έχει χάσει πια όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης κι αυτό φαίνεται με αυτό το πολύ κομψό φόρεμα. Για να κλείσει όμορφα η δεύτερη εβδομάδα εκπομπών, η παρουσιάστρια φόρεσε αυτό το μαύρο φόρεμα Zini, ενώ το outfit της ολοκήρωσαν, για μια ακόμη φορά, ψηλοτάκουνες γόβες DUKAS.