Συνέντευξη: Μιλάμε για μόδα και στυλ με τη Σίσσυ Χρηστίδου!

Συνέντευξη: Μιλάμε για μόδα και στυλ με τη Σίσσυ Χρηστίδου!

Η όμορφη παρουσιάστρια μας αποκαλύπτει τα δικά της, μικρά στιλιστικά μυστικά!

«Γιατί δεν μου φτιάχνεις εσύ μια μπλούζα;», είπε μια μέρα στη Σίσσυ Χρηστίδου ο γιος της, Φίλιππος και κάπως έτσι εκείνη αποφάσισε να ξεκινήσει το ταξίδι της στο λαμπερό κόσμο της μόδας. Μπορεί να τη γνωρίζαμε μόνο ως παρουσιάστρια, όμως όταν η ίδια ξεκίνησε το δικό της brand, Minisize by Sissy Christidou, είδαμε μια άλλη, διαφορετική, πιο διασκεδαστική, πιο οργανωτική, αλλά και σίγουρα πιο δημιουργική πλευρά της. Η Σίσσυ κάνει πλέον σταθερά βήματα κι έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα αρκετά ευρύ κοινό(τα ρούχα της απευθύνονται σε όλη την οικογένεια), που εκδηλώνει συχνά την αγάπη του για το casual chic στυλ της, κυρίως μέσα από τα social media. Τι είναι αυτό που της αρέσει περισσότερο στο νέο της ρόλο ως σχεδιάστρια, τι πιστεύει πως κάνουν λάθος οι Ελληνίδες στο στυλ τους και ποια είναι τα δικά της style icons; Μας τα λέει όλα η ίδια παρακάτω!

Ποια είναι η σχέση σου με τη μόδα;

Για μένα η μόδα είναι τέχνη, δημιουργία και έκφραση. Ο τρόπος που την υπηρετείς καθρεφτίζει ό,τι θέλεις να εκφράσεις. Οι τάσεις πάντα με επηρεάζουν, αλλά προσπαθώ να τις προσαρμόσω πάνω στο δικό μου στυλ. Ποτέ δεν υπηρετώ μια τάση, όσο hot και αν είναι, αν αισθάνομαι ότι δεν ταιριάζει σε μένα.

11219444 1603770229902406 8778330635084751557 o e3efb

Έχεις κάποια celebrity που θεωρείς style icon;

Πάρα πολλές! Θα σου πω το top 3 μου. Kate Moss, Cara Delevingne, και Sienna Miller. Style icon για μένα, πέρα από το στυλ, σε κάνει και η προσωπικότητά σου. Το να φοράς το ρούχο. Να μη σε φοράει. Να σε ακολουθεί

Πώς σου προέκυψε η ιδέα ν' ασχοληθείς με το χώρο της μόδας και να ξεκινήσεις το δικό σου brand;

Η ιδέα μου μπήκε όταν ήμουν 5 ετών. Η γιαγιά μου ήταν μοδίστρα. Μεγάλωσα μέσα σε ραπτομηχανές, τόπια και πατρόν. Πάντα έφτιαχνα με τη γιαγιά μου τα ρούχα μου και αργότερα μόνη μου. Στη συνέχεια τα ρούχα των παιδιών μου. Τώρα απλά το κάνω και για περισσότερο κόσμο με μεγαλύτερη παραγωγή. Ήταν πάντα στη ζωή μου, απλά δεν ήταν η δουλειά μου. Για μένα όμως ήταν φυσική συνέχεια. Παρ' όλα αυτά, δε φτιάχνω ρούχα σαν σχεδιάστρια. Φτιάχνω ρούχα σαν γυναίκα. Δημιουργώ τα ρούχα που θα ήθελα να υπάρχουν και να φοράω.

Από πού παίρνεις έμπνευση για τις δημιουργίες σου;

Από τα πάντα γύρω μου. Από τη φύση και τους ανθρώπους. Από γυναίκες που με εμπνέουν. Από συναισθήματα. Τώρα πια όλα γίνονται ρούχα. Η λύπη και η χαρά μου. Ο ενθουσιασμός και η απογοήτευσή μου.

Ποια θα έλεγες πως είναι τα 3 αγαπημένα σου κομμάτια για τη φετινή σεζόν, Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015-16;

1. Το σατέν μικρό μαύρο φόρεμα. Chic & sexy. Για μένα κάθε γυναίκα πρέπει να έχει ένα τέτοιο κομμάτι στην προσωπική της συλλογή(βρείτε το εδώ).

2. Η ριγέ ασπρόμαυρη τουαλέτα μας, γιατί ενώ πρόκειται για ένα φόρεμα βραδινό, διατηρεί μέσα από τις ρίγες, τις τσέπες και το μεγάλο μεταλλικό φερμουάρ, μια ροκ διάθεση(βρείτε την εδώ).

3. Το δερμάτινο midi φόρεμά μας. Το ύφασμά του έχει απίστευτη ελαστικότητα και κολακεύει πολύ τη σιλουέτα. Είναι άνετο, σέξι και από την πρώτη μέρα το best seller μας(βρείτε το εδώ).

11430213 858358944201723 2104155223 n d63a7

Τι πιστεύεις ότι κάνουν λάθος οι Ελληνίδες στο ντύσιμό τους;

Μου αρέσει πολύ το στυλ που έχουμε σαν λαός. Είμαστε μεσογειακές γυναίκες, αυτό είναι πολύ σέξι και το ξέρουμε. Απλά καμιά φορά παραείναι σέξι... Οι γυναίκες με τον τρόπο που ντύνονται μου αρέσει να υπονοούν, όχι να είναι ξεκάθαρες. Κι εμείς καμιά φορά είμαστε πολύ ξεκάθαρες.

Τέλος, ποια θεωρείς πως είναι η τάση που θα φορέσουμε περισσότερο, φέτος το χειμώνα;

Το δέρμα, τα κρόσσια και το boho look πέρασαν από το καλοκαίρι στο χειμωνα και νομίζω ότι ταιριάζει πολύ αυτό το στυλ στην Ελληνίδα.

Stay tuned: Στο επόμενο Queen αφιέρωμα, η Σίσσυ Χρηστίδου αποκαλύπτει τα 5 διατροφικά tips, που τη βοήθησαν να χάσει κιλά!