Η Ελένη Μενεγάκη με ένα από τα πιο hot trends της σεζόν

Η Ελένη Μενεγάκη με ένα από τα πιο hot trends της σεζόν

Όλες οι λεπτομέρειες από το sexy look που επέλεξε η παρουσιάστρια για την εκπομπή της Τετάρτης!

Η Ελένη Μενεγάκη είναι φέτος πιο σικάτη και stylish από κάθε άλλη χρονιά. Καθημερινά, επιλέγει, μαζί με τη στιλίστριά της, Τζώρτζια Συναχέρη, άψογα looks, που αναδεικνύουν τις θηλυκές καμπύλες της, εναρμονισμένα με τις πιο hot τάσεις μόδας, χωρίς όμως η ίδια να ξεχνά να προσθέτει στοιχεία από το δικό της προσωπικό στυλ.

Χρόνια πολλά, Ελένη Μενεγάκη! Τι φόρεσε στην εκπομπή την ημέρα των γενεθλίων της;

Μια super sexy, αλλά και παράλληλα ξεχωριστή εμφάνιση επιφύλασσε η όμορφη Ελένη για την εκπομπή της Τετάρτης και μας εντυπωσίασε το πώς κατάφερε να υιοθετήσει ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν: Τις ψηλοτάκουνες μπότες πάνω από το γόνατο.

unnamed 1 34b57
eleni-menegaki 21c02

Μαύρη κολλητή μπλούζα Zini, φούστα με prints Alice + Olivia(μπορείτε να τη βρείτε στα καταστήματα Zilly) και σέξι μαύρες ψηλοτάκουνες μπότες πάνω από το γόνατο Nak Shoes φόρεσε η Ελένη, χαρίζοντάς μας, έτσι, ένα από τα ωραιότερα looks της.

Queen Tip: Οι μπότες πάνω από το γόνατο, μπορούν να φορεθούν φέτος, ιδανικά, με μίνι φούστα σε Α γραμμή, όπως της παρουσιάστριας, αλλά και με midi ή μάξι φούστα, για ένα πιο εκκεντρικό, fashion forward αποτέλεσμα.