Trend Alert: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σου δείχνει πώς να φορέσεις την πιο hot τάση της σεζόν

Trend Alert: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σου δείχνει πώς να φορέσεις την πιο hot τάση της σεζόν

Η παρουσιάστρια στην πιο stylish εμφάνιση της εβδομάδας

Κάθε μέρα μας λέει καλημέρα από την τηλεοπτική συχνότητα του Alpha και την εκπομπή "Happy Day" και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ζηλέψει το άψογο στυλ της. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μαζί με το στιλίστα της, Αντώνιο Βοεράκο, που επιμελείται τις εμφανίσεις της, επιλέγει πάντα outfits εναρμονισμένα με τις τρέχουσες τάσεις της μόδας και προσαρμόζει τα trends στο δικό της, προσωπικό στυλ. Τι φόρεσε αυτή τη φορά και μας εντυπωσίασε;

Δες επίσης: Η Ελένη Μενεγάκη σε μια πολύ διαφορετική εμφάνιση από αυτές που την έχουμε συνηθίσει!

tsimtsili 2ecb7

Η Σταματίνα υιοθέτησε το velvet trend, μια τάση που έκανε θραύση στις πασαρέλες του εξωτερικού για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015-16 και που αναδεικνύει τη σοφιστικέ πλευρά κάθε γυναίκας. Η όμορφη παρουσιάστρια φόρεσε βελούδινη φούστα και λευκό πουκάμισο Christina Beautiful Life, ενώ ολοκλήρωσε το σύνολό της με ψηλοτάκουνα πέδιλα Envie Shoes.

Queen Tip: Πρόσθεσε το βελούδο στα καθημερινά σου looks, για να δώσεις στο ντύσιμό σου ένα touch πολυτέλειας. Αν δε θέλεις να το τολμήσεις, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα βελούδινα μποτάκια ή μια βελούδινη τσάντα, είναι τα κομμάτια-κλειδιά για να υιοθετήσεις το trend!

Πώς θα φορέσεις τα florals το χειμώνα; Η Μαρία Ηλιάκη σου δείχνει τον πιο stylish τρόπο!