Wow! Το φόρεμα που φόρεσε η Adele σε πρόσφατη εμφάνισή της είναι ιδανικό για το ρεβεγιόν

Wow! Το φόρεμα που φόρεσε η Adele σε πρόσφατη εμφάνισή της είναι ιδανικό για το ρεβεγιόν

Η τραγουδίστρια σε μια από τις πιο κομψές εμφανίσεις της

Οφείλουμε να την παραδεχτούμε. Η Adele έχει κάνει δυνατό comeback με τα τραγούδια της και όσο περνούν οι μέρες μας αποδεικνύει πως έχει βάλει σκοπό να «χτίσει» και το στυλ της. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια έκανε όλο τον πλανήτη να σιγοτραγουδά το “Hello” και στην πρόσφατη εμφάνισή της στο The X Factor, κατάφερε να εντυπωσιάσει, τόσο με τις φωνητικές της ικανότητες, όσο και με το υπέροχο φόρεμα που διάλεξε για να εμφανιστεί στη σκηνή.

Δες επίσης: H δήλωση για την Adele που θα προκαλέσει την παγκόσμια κατακραυγή!

adele burberry 68eaf

Η Adele επέλεξε ένα custom-made μαύρο μάξι διχτυωτό φόρεμα Burberry, το οποίο είχε κεντημένες μικρές πολύτιμες πετρούλες και διαφάνειες στα μανίκια. Το ολόφρεσκο κούρεμά της και το χαρακτηριστικό smokey-eye μακιγιάζ της, ολοκλήρωσαν το look με τον πιο chic τρόπο, αφήνοντάς μας άφωνες με το αποτέλεσμα.


Queen Tip: Ένα τέτοιο μάξι φόρεμα είναι ιδανικό για τις γιορτινές μέρες, όμως χρειάζεται προσοχή. Όταν το ρούχο είναι ήδη τόσο glamorous από μόνο του, καλό είναι να μη φορέσεις καθόλου αξεσουάρ, ή κοσμήματα και να διαλέξεις ένα εντελώς απλό χτένισμα, για να πετύχεις αρμονία στο look σου.