Φαίη Σκορδά: Τι θα φορέσει στο λαμπερό πρωτοχρονιάτικο show του Ant1;

Φαίη Σκορδά: Τι θα φορέσει στο λαμπερό πρωτοχρονιάτικο show του Ant1;

Plus: Μάθαμε ποιους θα δούμε στην εορταστική εκπομπή το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς!

Η πιο λαμπερή και γιορτινή παραμονή Πρωτοχρονιάς πραγματοποιείται φέτος στον ΑΝΤ1 από την πιο ζεστή και κεφάτη παρέα! Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά με συντελεστές της εκπομπής «Το Πρωινό», φοράνε τα πιο εορταστικά τους χαμόγελα και μας παρουσιάζουν μια αξέχαστη παραμονή Πρωτοχρονιάς με άφθονο κέφι.

Τι διάλεξε να φορέσει για τη λαμπερή βραδιά η Φαίη Σκορδά και ποιοι θα καλωσορίσουν το 2016 μαζί με τους παρουσιαστές;

6bdfab38 0f62 475f b7fb 4e6f3160d74c 5418b

Μια μοναδική και πολύ εντυπωσιακή δημιουργία Celia Kritharioti επέλεξε η παρουσιάστρια για την περίσταση, σε nude απόχρωση και με κεντημένες πολύτιμες πέτρες. Το look της ολοκλήρωσαν ιδιαίτερα ψηλοτάκουνα παπούτσια σε μεταλλιζέ απόχρωση, ενώ η ίδια προτίμησε να πιάσει τα μαλλιά της σε ένα χαλαρό κότσο.

Όσο για το ποιους θα δούμε στην εκπομπή, "Το Πρωινό: Πρωτοχρονιά Μαζί";

Ο Διονύσης Σχοινάς δίνει το έναυσμα της βραδιάς και παρασύρει τους προσκεκλημένους - τους αγαπημένους πρωταγωνιστές των σειρών του ΑΝΤ1, «ΜΠΡΟΥΣΚΟ», «ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ» και «ΤΑΜΑΜ» - σε ένα διαφορετικό Πρωτοχρονιάτικο πάρτι, κλέβοντας τις εντυπώσεις με το δυναμικό performance του.

Τη σκυτάλη παραλαμβάνουν ο Μάκης Δράκος και η Τζωρτζίνα Καραχάλιου που αναδείχθηκαν μέσα από το «The Voice», η ταλαντούχα Στεφανία Ρίζου αλλά και ο απολαυστικός Γιάννης Βαρδής, οι οποίοι μαγεύουν το κοινό με τις ξεχωριστές ερμηνείες τους.

Τη διασκέδαση απογειώνει ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος ερμηνεύει όλες του τις επιτυχίες και δημιουργεί ένα ξεσηκωτικό κλίμα και την πιο εντυπωσιακή αλλαγή χρονιάς, γεμάτη διασκέδαση, τραγούδι και χορό! Η συνεργασία του Αντώνη Ρέμου με το σπουδαίο συνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο προσφέρει ένα απολαυστικό θέαμα και μοναδικό τηλεοπτικό στιγμιότυπο.

Η πιο λαμπερή αλλαγή χρονιάς έρχεται στον ΑΝΤ1 μέσα από ένα ξεχωριστό βραδινό show με πολλή μουσική, θετική διάθεση και αστείρευτη διασκέδαση που αποτελούν το πιο δυνατό καλωσόρισμα του 2016!