Αυτά είναι τα 3 trends που πρέπει να αποχωριστούμε το 2016 σύμφωνα με την Kendall Jenner

Αυτά είναι τα 3 trends που πρέπει να αποχωριστούμε το 2016 σύμφωνα με την Kendall Jenner

Και εξηγεί τι θέλει να φορέσει περισσότερο τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε

Τι μπορεί να θέλει ένα κορίτσι που τα έχει όλα; Η Kendall Jenner αποκάλυψε, μέσω της ιστοσελίδας της πως στα New Year's Resolutions της είναι να κάνει μια αλλαγή στο στυλ της, αφήνοντας στην άκρη items που φορέθηκαν αρκετά το 2015, παραμένοντας πιστή στα αγαπημένα της style basics, αλλά και δοκιμάζοντας νέα trends.

Το it-shoe του 2016 είναι η πιο παράξενη τάση της μόδας για φέτος

"Αυτή η εποχή του χρόνου είναι για να πετάξουμε τα παλιά και να ξεκινήσουμε με τα καινούρια και αυτό σίγουρα εφαρμόζει στις στιλιστικές αποφάσεις. Ξέρω πως θα υπάρχουν πολλά trends που θα δοκιμάσω φέτος, όμως έχω καταλήξει στα αγαπημένα μου, που θέλω να φορέσω πολύυυυ περισσότερο... Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν κάποια trends που απλά ΠΡΕΠΕΙ να φύγουν", γράφει η Kendall στο προσωπικό της site.

Τι θέλει να αποχωριστεί το it-girl, το 2016; "Είμαι η μόνη που δε θέλει να δει άλλα καυτά σορτσάκια και μπλούζες με slogans; Οι μάξι φούστες εξαρτώνται από το outfit, αλλά σίγουρα πρέπει να είναι λιτές και σε ίσια γραμμή". Οπότε έχουμε: Καυτά σορτσάκια, μπλούζες με slogans και μάξι φούστες(εκτός από τις πολύ, πολύ απλές). Ξεκινήστε, λοιπόν, το ξεκαθάρισμα!