Το κορίτσι του πρίγκιπα Harry: Η Ελληνίδα Maria-Olympia είναι το νέο μας style icon

Το κορίτσι του πρίγκιπα Harry: Η Ελληνίδα Maria-Olympia είναι το νέο μας style icon

Plus: 11 εμφανίσεις της που ξεχωρίσαμε

Μπορεί να την έχεις ακουστά ως την κόρη της Marie Chantal, όμως τώρα η Maria-Olympia απασχολεί τα μέσα, λόγω της φημολογούμενης σχέσης της με τον Πρίγκιπα Harry. Η @olympiagreece, όπως είναι και το όνομά της στο λογαριασμό της στο Instagram έχει όλα εκείνα τα συστατικά που μετατρέπουν ένα κορίτσι σε it-girl: Είναι νέα, είναι όμορφη και ξέρει από μόδα.

Η ίδια έχει ιδιαίτερη αγάπη στους μεγάλους οίκους μόδας - σπάνια χάνει fashion show των Dior, Louis Vuitton και DVF, ανάμεσα σε άλλα και η θέση της στο front row είναι εδώ και αρκετές σεζόν κατοχυρωμένη. Ο ξένος Τύπος έχει ήδη αρχίσει να μιλά για τη γέννηση ενός νέου style icon, καθώς η Maria-Olympia, έχει ένα αρκετά ενδιαφέρον, ιδιαίτερο και νεανικό στυλ, το οποίο αποτελείται από looks που συνδυάζουν πολυτελή μάξι φορέματα με casual Adidas Stan Smiths.

304C58E700000578 3404709 image a 37 1453117089457 ff74c

Με την Emma Watson και τη μητέρα της, στο front-row της επίδειξης του οίκου Valentino

olympia f579c

Είτε είναι, είτε δεν είναι, πάντως, το νέο αμόρε του πρίγκιπα Harry, εμάς μας κέντρισε το ενδιαφέρον με το στυλ της και επιλέξαμε τα 11 πιο στιλάτα outfits της, τα οποία θα δεις κάνοντας κλικ στην παραπάνω gallery!