Η Gwyneth Paltrow φόρεσε το μεγαλύτερο trend του χειμώνα στο κόκκινο χαλί

Η Gwyneth Paltrow φόρεσε το μεγαλύτερο trend του χειμώνα στο κόκκινο χαλί

Η διάσημη ηθοποιός σου δείχνει πως να επιβιώνεις στο κρύο με στυλ, στις βραδινές σου εμφανίσεις

Το κομψό καθημερινό ντύσιμο είναι δύσκολη υπόθεση τους χειμερινούς μήνες, αλλά ακόμη πιο δύσκολη υπόθεση είναι το να διαλέξεις ένα στιλάτο βραδινό σύνολο, που δε θα σε κάνει να αρρωστήσεις μέσα στο κρύο των ημερών. Σκέψου, λοιπόν, πόσο ακόμη δυσκολότερο είναι να πραγματοποιήσεις μια chic εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, με τις πολικές θερμοκρασίες που επικρατούν τις τελευταίες μέρες.

Δες επίσης: Η Olivia Palermo σου δίνει την πιο τέλεια ιδέα για τις μέρες που δεν ξέρεις τι να φορέσεις

Η Gwyneth Paltrow, είναι μια σταρ που δε φοβάται να τολμήσει και να θέσει τους δικούς της στιλιστικούς κανόνες κι έτσι, για το πιο πρόσφατο επίσημο event όπου έδωσε το παρών, στην Αυστρία, η ίδια κατάφερε να εντυπωσιάσει, φορώντας ένα αρκετά cosy και ζεστό σύνολο.

style gwyneth 6a7f1

Η ηθοποιός φόρεσε ένα πλεκτό μάξι φόρεμα Michael Kors Collection και ολοκλήρωσε το look της μ' ένα κομψό λευκό μάλλινο παλτό, συνδυάζοντας άψογα το casual στοιχείο με μια glamorous πινελιά.

Queen Tip: Φόρεσε τα πλεκτά σου φορέματα, αλλά και πουλόβερ, το βράδυ, συνδυάζοντάς τα με πιο επίσημα κομμάτια, όπως ένα εντυπωσιακό παλτό, ένα ζευγάρι statement chandelier σκουλαρίκια, ή ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα σε έντονο χρώμα.