Η Kate Middleton πραγματοποίησε μια από τις πιο εντυπωσιακές και στιλάτες εμφανίσεις της

Η Kate Middleton πραγματοποίησε μια από τις πιο εντυπωσιακές και στιλάτες εμφανίσεις της

Και επέλεξε outfit που έχει φορέσει ξανά στο παρελθόν!

Η Kate Middleton έδωσε το "παρών" στην 75η επέτειο των δοκίμων της RAF Air και γι' ακόμη μια φορά δε δίστασε να "ανακυκλώσει" ένα παλιό της κομμάτι. Η Δούκισσα του Cambridge έδειχνε πολύ κομψή με το θηλυκό σύνολό της και το κλασικό ανάλαφρο χτένισμά της, ενώ την παράσταση έκλεψε το αρκετά ιδιαίτερο αξεσουάρ που επέλεξε για την περίσταση. Τι φόρεσε η Kate Middleton;

Δες επίσης: Η απόλυτη ανατροπή: Η νέα κίνηση της Kate Middleton πρόκειται να προκαλέσει πανικό

spl1222620 011 a2a00

Ένα γαλάζιο παλτό του αγαπημένου της οίκου μόδας, Alexander McQueen διάλεξε για την εμφάνισή της η Kate, ενώ το σύνολό της ολοκλήρωσε με γόβες σε navy απόχρωση, LK Bennett, ασορτί καπέλο από το ίδιο brand και μια καρφίτσα των Air Cadets, η οποία ήταν δώρο των δοκίμων προς την ίδια(η συγκεκριμένα καρφίτσα, είναι η ύψιστη τιμή που μπορεί να δεχτεί μια γυναίκα δόκιμος).

spl1222620 002 49aa9
spl1222620 001 0fddc

Η Middleton συχνά επιλέγει για τις δημόσιες εμφανίσεις της σύνολα και κομμάτια τα οποία έχει φορέσει ξανά στο παρελθόν και δεν έχει περάσει καν πολύς καιρός από την τελευταία φορά που επιχείρησε να "ανακυκλώσει" ένα outfit = μόλις τα Χριστούγεννα, φόρεσε το ίδιο Michael Kors tweed κοστούμι σε δύο εκδηλώσεις.


Μήπως να υιοθετήσουμε κι εμείς αυτή της τη συνήθεια;