Βρήκαμε το τέλειο ανοιξιάτικο boho φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη!

Βρήκαμε το τέλειο ανοιξιάτικο boho φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη!

Δες πώς μπορείς να το αποκτήσεις, αλλά και ποια γνωστή Ελληνίδα βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία του!

Μια ακόμη εντυπωσιακή και ανοιξιάτικη εμφάνιση πραγματοποίησε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της, «Ελένη», την Παρασκευή.

Η όμορφη παρουσιάστρια τελευταία προτιμά τα πιο φωτεινά χρώματα και prints για τα καθημερινά της τηλεοπτικά looks και αυτό της το outfit ήταν ένα από τα πιο girly και ξεχωριστά που έχει φορέσει τον τελευταίο καιρό. Σε ποια σχεδιάστρια ανήκει το φόρεμα με το οποίο την είδαμε στην εκπομπή της;

Δες επίσης: Η Ελένη Μενεγάκη με ένα σύνολο που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη από το πρωί μέχρι το βράδυ!

menegaki forema e9680
aaaaaaa e05c3
3 d3581

Η αγαπημένη παρουσιάστρια επέλεξε ένα μακρύ φόρεμα σε gypsy style με τους ώμους έξω και βολάν στο τελείωμα από τη συλλογή alexandRA BY ALEXANDRA KATSAITI, της γνωστής στιλίστριας Αλεξάνδρας Κατσαΐτη, ενώ το σύνολό της ολοκλήρωσαν πέδιλα Jessica Simpson και κοσμήματα της Άννας Μαρίας Μαζαράκη.

Χαρούμενα χρώματα και εντυπωσιακά prints χαρακτηρίζουν τις συλλογές της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη που συνδυάζουν θηλυκότητα και φρεσκάδα, παίζοντας με τις τάσεις της μόδας και την ανεμελιά, δημιουργώντας ένα στυλ που ξεχωρίζει, για κορίτσια που ξεχωρίζουν.

Μπορείς να βρεις το φόρεμα που φόρεσε στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη στα καταστήματα(κοστίζει 140€), αλλά και παρόμοια με αυτό φορέματα, εδώ.

Η συλλογή της γνωστής στιλίστριας, που έχουν αγαπήσει όλες οι γυναίκες της showbiz, πωλείται σε πολλά επιλεγμένα καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο & ONLINE στο E-SHOP www.stylishious.com.