Μα πώς τα καταφέρνει; Η Kate Moss σε μια ακόμη εντυπωσιακή και stylish εμφάνιση!

Μα πώς τα καταφέρνει; Η Kate Moss σε μια ακόμη εντυπωσιακή και stylish εμφάνιση!

Μόνο εκείνη μπορεί να φορέσει αυτό το σύνολο και να δείχνει τόσο κοκμψή!

Μπορεί το Φεβρουάριο να είχε ένα αρκετά σοβαρό ατύχημα κάνοντας σκι, όμως αυτό την πτόησε καθόλου από το να πραγματοποιεί άψογες εμφανίσεις.

Ο φωτογραφικός φακός των paparazzi εντόπισε την Kate Moss κατά την έξοδό της από το ιατρικό κέντρο όπου κάνει φυσιοθεραπείες στο Λονδίνο και για μια ακόμη φορά το supermodel κατάφερε να μας εντυπωσιάσει με το απαράμιλλο στυλ του.

Plus: Δες την προηγούμενη εμφάνισή της εδώ!

Τι φόρεσε η Kate;

3276844000000578 3504844 Back on her feet Kate Moss appears to be making a full recovery m 14 1458670698931 7eddf

Η 42χρονη καλλονή επέλεξε ένα total black σύνολο δηλαδή ένα μαύρο σατέν πουκάμισο, μαύρο skinny τζιν παντελόνι, μαύρα δερμάτινα μποτάκια και μαύρη τσάντα, και αποφάσισε να κάνει mix n' match, ολοκληρώνοντας το σύνολό της με ένα παλτό με leopard prints και ένα μαντήλι δεμένο χαλαρά στο λαιμό σαν γραβάτα, με polka-dot prints. Από το look της, δεν έλειπαν, φυσικά, τα αγαπημένα της μαύρα γυαλιά ηλίου.

How-To: Όταν θέλεις να επιχειρήσεις το mix n' match, καλό είναι να συνδυάζεις δύο κομμάτια με διαφορετικό μέγεθος, έτσι ώστε να μη φαίνεται άσχημη η αναλογία των prints. Μπορείς, για παράδειγμα να φορέσεις ένα μαντήλι με floral prints στα μαλλιά σου και να το συνδυάσεις κομψά με ένα εμπριμέ τοπ.