Τι θα φορέσεις το ΠΣΚ με αυτόν τον καιρό; Η Έβελυν Καζαντζόγλου σου δίνει την τέλεια ιδέα!

Τι θα φορέσεις το ΠΣΚ με αυτόν τον καιρό; Η Έβελυν Καζαντζόγλου σου δίνει την τέλεια ιδέα!

Το outfit που μπορείς να φορέσεις όλο το weekend, ό,τι κι αν απαιτεί η περίσταση!

Πφφ, τι να φορέσεις με αυτόν τον καιρό; Βγαίνεις από το σπίτι με κοντομάνικο, καταλήγεις να κρατάς ομπρέλα και το βράδυ χρειάζεσαι απαραιτήτως μπουφάν!

Η θερμοκρασία δε λέει ν' ανέβει και το πρόβλημα του "τι θα βάλω σήμερα" γίνεται ολοένα και χειρότερο, αφού έχουμε φτάσει Μάιο κι ακόμη δεν έχουμε ευχαριστηθεί τα ανοιξιάτικα ρούχα μας. Ποιο είναι το outfit που μπορεί όμως να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση;

Η Έβελυν Καζαντζόγλου ανέβασε μια φωτογραφία της στο Instagram με το look που θα θέλεις σίγουρα να αντιγράψεις αυτό το ΠΣΚ!

13129769 1325790174105082 863947936 n 0b91d

Το μοντέλο φόρεσε ένα ψηλόμεσο ριγέ παντελόνι με λευκό πουκάμισο και ψηλοτάκουνες γόβες σε γαλάζιο χρώμα, όλα Marks & Spencer.

Πώς να το υιοθετήσεις: Συνδύασε ένα παντελόνι που συνήθως φοράς στο γραφείο (ή αν δεν πηγαίνεις γραφείο, ένα ψηλόμεσο παντελόνι σε ίσια γραμμή) με λευκό πουκάμισο, για να πετύχεις το office look και πρόσθεσε ένα ενδιαφέρον ψηλοτάκουνο παπούτσι, για να δώσεις ένα twist στο outfit σου.

Φόρεσε το σύνολο στην πρωινή σου βόλτα μ' ένα ζευγάρι flatforms, ή ακόμη και με λευκά sneakers και για το βράδυ, το μόνο που θα χρειαστεί ν' αλλάξεις, είναι τα παπούτσια. Τα ψηλοτάκουνά σου κι είσαι έτοιμη!