Ποιοι celebrities φόρεσαν Tommy Hilfiger στο κόκκινο χαλί του Met Gala;

Ποιοι celebrities φόρεσαν Tommy Hilfiger στο κόκκινο χαλί του Met Gala;

Οι stars που έλαμψαν με TH στο κόκκινο χαλί

Ο Tommy και η Dee Hilfiger παρευρέθησαν στο Metropolitan Museum of Art’s 2016 Costume Institute Gala στις 2 Μαΐου 2016 στη Νέα Υόρκη για να γιορτάσουν τα εγκαίνια της έκθεσης “Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology”. Η έκθεση διερευνά τον τρόπο που οι σχεδιαστές μόδας έχουν συμφιλιώσει το χειροποίητο με τo μηχανοποιημένο υλικό στην δημιουργία της υψηλής ραπτικής και της avant-garde ready-to-wear. Η βραδιά ήταν υπό την προεδρεία των Idris Elba, Jonathan Ive, Taylor Swift και Anna Wintour.

Οι καλεσμένοι που κάθησαν στο τραπέζι του Tommy Hilfiger, συμπεριλαμβανομένης της πρέσβειρας του brand Tommy Hilfiger Gigi Hadid, ήταν το μοντέλο Hailey Baldwin, η ηθοποιός και μοντέλο Uma Thurman, ο ηθοποιός, κωμικός και συγγραφέας Aziz Ansari, ο Ουαλλός ηθοποιός και τραγουδιστής Luke Evans, φορώντας όλοι τους Tommy Hilfiger.

«Το MET Gala είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές red carpet εκδηλώσεις της Νέας Υόρκης κάθε σεζόν, και αυτή ειδικά η χρονιά είναι μία απίστευτη γιορτή της μόδας στα χρόνια της τεχνολογίας» δήλωσε ο Tommy Hilfiger. «Πάντα αγαπούσα να αναμειγνύω ιδέες και εμπνεύσεις – είτε συγχωνεύοντας την preppy κληρονομιά με το rock ‘n’ roll, επανασχεδιάζοντας ένα σχέδιο μεσα από ένα νέο πρίσμα, είτε εκσυγχρονίζοντας τα κλασικά με μία φρέσκια οπτική γωνία. Η σύμπτηξη των χειροποίητων τεχνικών με στοιχεία κατασκευασμένα από μηχανή αντανακλά τον τρόπο που αγαπώ να σχεδιάζω και είναι συναρπαστικό να βρίσκομαι εδώ για να γιορτάσουμε άλλη μία υπέροχη σεζόν στο MET».

Η Gigi Hadid ανέλαβε τον επίσημο λογαριασμό του Tommy Hilfiger στο Snapchat, μοιράζοντας behind the scenes στιγμές της προετοιμασίας της για το MET Gala και στιγμιότυπα από το κόκκινο χαλί και το πάρτυ που ακολούθησε των εγκαινίων. Έχοντας το χρίσμα του “social supermodel,” η Gigi Hadid έχει πιστωθεί με την αναδιαμόρφωση του κόσμου του modeling στον 21ο αιώνα και τον επαναπροσδιορισμό του ρόλου του supermodel στην κουλτούρα της χιλιετίας. Μέσα από την απίστευτη απήχηση των προσωπικων της λογαριασμών στα social media, συνδέεται με τους fans της σε όλο τον κόσμο – πάνω από 17 εκατομμύρια στο Instagram μόνο – προσφέροντάς τους μία μοναδική behind – the – scenes κλεφτή ματιά του τρόπου ζωής της ως ένα style – icon που διαμορφώνει την τάση.

Οι φίλοι και οι ακόλουθοι του brand Tommy Hilfiger καλούνται να συμμετάσχουν στην συζήτηση χρησιμοποιώντας το hashtag #TommyHilfiger στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΜΕ TOMMY HILFIGER:

met gala 2016 tommyhilfigerdeehilfiger in tommyhilfiger 74305

Ο Tommy Hilfiger φόρεσε ένα ειδικά κατασκευασμένο ιβουάρ μονόπετο σακάκι σμοκιν με λεπτομέρειες από μαύρο μεταξωτό ύφασμα στις μανσέτες, στο πέτο και τα κουμπιά με ένα μαύρο σμόκιν παντελόνι.
Η Dee Hilfiger φόρεσε μία ειδικά σχεδιασμένη τουαλέτα από μαύρη μεταξωτή οργάντζα καλυμμένη με προσομοιωμένα ασημένια κεντήματα, δημιουργημένα από κομπιούτερ, που είχαν κατασκευαστεί από βιομηχανικά μέταλλα, θραύσματα καθρέφτη και μικροσκοπικά γρανάζια όλα κομμένα με ειδικό laser μηχάνημα.

met gala 2016 gigihadid in tommyhilfiger 67c26

Η Gigi Hadid φόρεσε μία ειδικά σχεδιασμένη τουαλέτα που διέθετε ένα αυστηρό κορσέ και ψηλόμεσο σλιπ καλυμμένα και τα δύο με μεταλλικές μικροσκοπικές χάντρες και μία διάφανη μεταξωτή georgette φούστα σε τόνους του κασσίτερου και του χάλυβα.

met gala 2016 haileybaldwin in tommyhilfiger d45d7

Η Hailey Baldwin φόρεσε ένα ειδικά σχεδιασμένο στενό φόρεμα που διέγραφε το σώμα της με πούλιες στο χρώμα του μαύρου και του κασσίτερου τοποθετημένες σε κάθετες ρίγες, που διέθετε ανοιχτή πλάτη με μεγάλη σχισμή στα πλαϊνά μέρη.

met gala 2016 umathurman in tommyhilfiger 6c2e4

Η Uma Thurman φόρεσε ένα ειδικά σχεδιασμένο ιβουάρ κρεπ φόρεμα με χαμηλή πλάτη και λεπτομέρειες στην τιράντα.

met gala 2016 aziz ansari in tommy hilfiger 1c917

Ο Aziz Ansari φόρεσε ένα μπλε σκούρο σμοκιν κοστούμι που διέθετε δίκουμπο μονόπετο σακάκι, με ένα λευκό French cuff σμόκιν πουκάμισο και ασημένιο μεταξωτό παπιγιόν όλα από την συλλογή Tommy Hilfiger Tailored.

met gala 2016 lukeevans in tommyhilfiger 1d581

Ο Luke Evans φόρεσε ένα μπλε σκούρο σμόκιν κοστούμι που διέθετε δίκουμπο μονόπετο σακάκι, με ένα λευκό French cuff σμόκιν πουκάμισο, μεταξωτό παπιγιόν και μαύρα λουστρινένια παπούτσια όλα από την συλλογή Tommy Hilfiger Tailored.

Οι συλλογές Tommy Hilfiger Tailored και Tommy Hilfiger women’s είναι διαθέσιμες σε επιλεγμένα καταστήματα Tommy Hilfiger σε όλο τον κόσμο.