Γιατί όλοι μιλούν για το φόρεμα της Περιστέρας Μπαζιάνα;

Γιατί όλοι μιλούν για το φόρεμα της Περιστέρας Μπαζιάνα;

Η εμφάνιση της συζύγου του Πρωθυπουργού που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Από χθες το απόγευμα, το διαδίκτυο ασχολείται με ένα φόρεμα. Όχι, δεν είχαμε ξανά κάποιο κόκκινο χαλί με stars - η διαφορετική εμφάνιση της Πρώτης Κυρίας Περιστέρας Μπαζιάνα στο Πεκίνο, είναι το κεντρικό θέμα συζήτησης.

Με εντελώς αλλαγμένο look εμφανίστηκε, λοιπόν, στην επίσημη τελετή υποδοχής του Έλληνα πρωθυπουργού, η σύζυγός του, Περιστέρα, τόσο στα μαλλιά, όσο και ενδυματολογικά.

Δες περισσότερες φωτογραφίες από την εμφάνισή της, στην παραπάνω gallery

baziana 6e55e
peristera4 b9a99

Η κυρία Μπαζιάνα επέλεξε ένα μίνι στράπλες μπορντό φόρεμα σε lingerie στυλ και το συνδύασε με ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα με δέσιμο στον αστράγαλο, ενώ, αντί για το συνηθισμένο επιμελώς ατημέλητο χτένισμά της, προτίμησε ένα χαλαρό πιάσιμο στα μαλλιά.

Γιατί σχολιάστηκε τόσο πολύ η νέα της αυτή εικόνα από τους χρήστες των social media; Μάλλον γιατί ξέφυγε από το αυστηρό dress code που συνηθίζουν να ακολουθούν οι σύζυγοι πρωθυπουργών και αρχηγών κρατών σε επίσημες επισκέψεις. Χαρακτηριστική, μάλιστα, είναι η παρακάτω φωτογραφία όπου μέσα σε μια θάλασσα από μαύρο, γκρι και σκούρο μπλε, η ίδια ξεχωρίζει με το μίνι μπορντό φόρεμά της.

images.watchit bde9c

πηγή φωτογραφιών: Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού