Βασίλισσα Ελισάβετ: «God save the queen»

Βασίλισσα Ελισάβετ: «God save the queen»

Lime βασιλική συμφωνία.

Η γιαγιά του πρίγκιπα William εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στο Αβαείο του Westminster, δείχνοντας στους υπηκόους της τι θα πει βασίλισσα.

Μπορεί οι Sex Pistols να τραγουδούσαν το κλασικό πια «God save the queen», η αλήθεια όμως είναι πως στην προκειμένη περίπτωση η Queen Ελισάβετ δε χρειάζεται καμία βοήθεια.

Η βασίλισσα των Βρετανών φόρεσε τα καλά της για το γάμο του εγγονού της δείχνοντας παράλληλα και το πόσο ενημερωμένη είναι για τα τελευταία trends. Η μόδα προστάζει παστέλ αποχρώσεις και η Ελισάβετ σαν γνήσιο fashion icon λανσάρει το lime, ή αλλιώς το λεμονί στην πιο σωστή του απόχρωση.

Φορώντας ένα σύνολο από μάλλινο κρεπ της Angela Kelly και σετάροντάς το με το αντίστοιχο καπέλο της ίδιας σχεδιάστριας, η βασίλισσα επένδυσε στο κίτρινο κι ας είναι το χρώμα του μίσους και της διχόνοιας.

Απελευθερωμένη από δεισιδαιμονίες και αποδεικνύοντας πως δεν είναι καθόλου προληπτική, η βασίλισσα ολοκλήρωσε τον άρτιο στιλιστικό της συνδυασμό με διακριτικά μπεζ αξεσουάρ, πέρλες στο λαιμό και μία ανεκτίμητης αξίας καρφίτσα που ανήκε στη βασίλισσα Μαίρη.

Τελικά η Ελισάβετ είναι σαν όλα τα υπόλοιπα κορίτσια, καθώς όπως είπε και η Marilyn, «τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος των κοριτσιών».