To Queen.gr απονέμει τα μετάλλια του στυλ στις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις του kick off party των MAD Awards

To Queen.gr απονέμει τα μετάλλια του στυλ στις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις του kick off party των MAD Awards

Πήγαμε, παρατηρήσαμε και σχολιάζουμε τις τρεις κυρίες που έκλεψαν την προσοχή σας στο kick off party των MAD Awards που ήμασταν χορηγοί επικοινωνίας.

kickofftamta
kickoffsissy
kickoffdoukissa

Τα MAD Awards έρχονται σε λίγο καιρό για να απονείμουν τα βραβεία στους καλλιτέχνες της χρονιάς, αλλά προς το παρόν το Queen.gr δίνει τα δικά του μετάλλια του στυλ σε τρεις κυρίες που παρευρέθηκαν στο kick off party των MAD Awards που ήμασταν και χορηγοί επικοινωνίας

Χρυσό μετάλλιο: Tamta
Η μοναδική πραγματική pop star της Ελλάδας παίρνει το χρυσό μετάλλιο του στυλ και μάλιστα με άνεση και διαφορά από τον ανταγωνισμό. Με nude pumps να κολακεύουν τα ατελείωτα πόδια της, μία τούλινη φούστα και ένα floral μπούστο η Tamta μάλλον έχει αγγιχτεί από τη νεράιδα του στυλ, καθώς είναι εντυπωσιακή, πρωτότυπη και αέρινη σε κάθε εμφάνιση της. Η νύμφη του στυλ δεν σταματά ποτέ να μας ξαφνιάζει ευχάριστα με τις επιλογές της.


Αργυρό μετάλλιο: Σίσσυ Χρηστίδου
Η παρουσιάστρια που ορθώς έχει επιλέξει τη συγκεκριμένη απόχρωση του κόκκινου για τα μαλλιά της προτίμησε ένα πιο 80s look από τις άλλες δύο κυρίες της τριάδας. Το print του one shoulder φορέματος ήρθε συστημένο από τη disco Barbarella, ενώ το τελείωμα του κολακεύει δεόντως την κυρία Χρηστίδου που κατάφερε να φαίνεται πιο νέα και από έφηβη groupie σε συναυλία των Dead or Alive. Και ναι τολμούμε να πούμε πως πολύ ευχαριστηθήκαμε το look χρονομηχανή, όπως και τη neon λεπτή ζώνη στη μέση της.


Χάλκινο μετάλλιο: Δούκισσα Νομικού
Τελευταία στην κούρσα της κορφής και στυλάτα ιδρωμένη έρχεται η Δούκισσα Νομικού που με την μάξι, στράπλες τουαλέτα με τα prints φαίνόταν πιο δροσερή και υπέροχη και από το ανοιξιάτικο αεράκι. Αέρα χίπισσας σε ρούχο και μαλλί, τον οποίο εγκρίνουμε.