Οι εμφανίσεις που ενθουσίασαν στα Billboard Awards

Οι εμφανίσεις που ενθουσίασαν στα Billboard Awards

Ποιές μας κέντρισαν το ενδιαφέρον στα διάσημα βραβεία.

Το Las Vegas για άλλη μία φορά έγινε το επίκεντρο της μουσικής βιομηχανίας -γιατί δεν είναι όλα τζόγος, ξέρετε- και το κόκκινο χαλί πήρε φωτιά ίδια με το χρώμα του. Μπορεί να μην είναι Oscar και οι τουαλέτες με ουρά να μην χρειάζονται αλλά οι διάσημες celebrities τα έδωσαν για άλλη μία φορά όλα και έκλεψαν τις εντυπώσεις, είτε κέρδισαν αγαλματίδιο, είτε όχι.

Η μονοχρωμία επικράτησε και οι γραμμές που αγκαλιάζουν το σώμα αγαπήθηκαν από τις περισσότερες κυρίες και δεσποινίδες της showbiz. Ένα είναι σίγουρο, τα επιμελώς ατημέλητα μαλλιά είναι για μία ακόμα φορά το αγαπημένο χτένισμα και εμείς θα υιοθετήσουμε το look «βγήκα από το μπάνιο χωρίς μπιστολάκι» και αυτό το καλοκαίρι.

1.Kylie Minogue: Το μικρό δαντελένιο μαύρο φόρεμα

spl280082_060

Κλασική αξία πλέον, η Kylie είναι σε αυτή τη φάση της ζωής της που μπορεί να δείχνει κούκλα ό,τι και αν φορέσει. Ένα δαντελένιο φόρεμα που καλύπτει τα πάντα αλλά ταυτόχρονα καταφέρνει να δείχνει τόσο σέξι. Αστραφτερά κοσμήματα και τα υπέροχα μαύρα heels με τα κρόσσια μπροστά που είναι τόσο it.

2.Nicole Kidman: Total black

spl280082_122

Πιο μαύρο σύνολο δεν γίνεται και το αιώνιο είδωλο Kidman καταφέρνει και αυτή -όπως και η προηγούμενη- χωρίς να δείχνει τίποτα να είναι τόσο σέξι. Και ναι, δαντέλα και διαφάνεια και εδώ -θα φορεθεί πολύ φέτος φαίνεται. Υποκλινόμαστε στην υπέροχη πλεξούδα ψαροκόκαλο -μάθε και εσύ να την κάνεις, τώρα- που φτάνει μόνο αυτή για να απογειώσει το στυλ.

3.Taylor Swift: Μίνι ουρίτσα

spl280082_165

Μπορεί να νομίζει ότι πάει στα Oscar αλλά πρέπει να ομολογήσουμε ότι η μικρή Taylor δείχνει υπέροχη στην γεμάτη πούλια τουαλέτα της. Στράπλες, στενή και με μία υποψία ουρίτσας είναι ένα κλασικό φόρεμα για κόκκινο χαλί. Κερδίζει μπόνους με το υπέροχο χτένισμα και την χωρίστρα στο πλάι και το κατακόκκινο κραγιόν που της ταιριάζει τόσο.

4.Rihanna: Μια φορά καλοντυμένη

spl280082_135

Η Rihanna πάει ενάντια στη μάζα και αντί για το κλασικό μαύρο σύνολο διαλέγει ένα total white look. Λευκό κουστούμι σε θηλυκό κόψιμο και ένα υπέροχο πουκάμισο με βαθύ ντεκολτέ, που παραδόξως δεν δείχνει καθόλου πρόστυχο. Κλασικές γόβες σε nude απόχρωση -το it για άλλη μία σεζόν- και όλα να δένουν τόσο αρμονικά με τα κατακόκκινα μαλλιά της που ξεχνάμε πόσο extravaganza είναι το χρώμα.

5.Fergie: Τόσο παράξενο που καταντάει ωραίο

spl280082_023

Άλλη μία στα μαύρα -τι πρωτότυπο- αλλά αυτή τη φορά πιο πολύ στολή θυμίζει το φόρεμα της Fergie παρά φόρεμα. Και όμως, έχει καταφέρει χωρίς περιττά αξεσουάρ και ψεύτικα μαλλιά -η Fergie λατρεύει το ποστίς- να καταλήγει να δείχνει παράξενα όμορφη. Βέβαια βοήθησαν το υπέροχα smokey eyes και η πανύψηλες κατάμαυρες pumps.