Ο Γιάννης Φλωρινώτης στα Billboard Awards;

Ο Γιάννης Φλωρινώτης στα Billboard Awards;

Μην αναθαρρεύετε γιατί δεν πήγε εκεί ο Έλληνας τραγουδιστής, αλλά ο Justin Bieber έκανε μία εμφάνιση σαφώς επηρεασμένη από αυτόν.

Ο Justin Bieber μπορεί να είναι πιο ενοχλητικός από επιδρομή ποντικιών και κατσαρίδων μαζί τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά αδιαμφισβήτητα είναι ο μεγαλύτερος pop star της γενιάς των 10s. Ο ανήλικος Καναδός που με τη γοητεία του έχει προκαλέσει μαζική υστερία σε κορασίδες και μητέρες δεν αφήνει event για event που να μην εμφανίζεται, έτσι παρευρέθηκε και στα Billboard Awards.

Αυτό δεν είναι είδηση, γιατί όπως είπαμε ο «Bieber Fever» είναι ένας διεθνής κοσμικός μαϊντανός. Το θέμα είναι πως το γνωστό homeboy φόρεσε κοστούμι με χρυσό σακάκι. Και όταν λέμε χρυσό εννοούμε glitter σε απόχρωση πιο εκθαμβωτική από το βαφτιστικό σας σταυρό.

Τι και αν το υπόλοιπο look είναι total black, η εμφάνιση αυτή μας έπεισε πως ο pop star βρήκε τυχαία στο google κάποια φωτογραφία του Γιάννη Φλωρινιώτη και αποφάσισε να συμπεριλάβει στις αισθητικές του αναφορές. Προφανώς δεν εγκρίνουμε το look και ο Justin μας δίνει άλλο ένα λόγο για τον αντιπαθήσουμε. Fail κύριε Bieber, fail!