Victoria Beckham: Μια κανονική μαμά

Victoria Beckham: Μια κανονική μαμά

Τα κιλά της εγκυμοσύνης κατάφεραν το ακατόρθωτο, να γλυκάνουν την ice queen, Victoria Beckham.

Η κυρία Beckham που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη έκανε μια βόλτα στη Hollywood Blvd μαζί με τα τέκνα της για να τιμήσει τον manager των Spice Girls και της οικογένειας Beckham, Simon Fuller που απέκτησε το δικό του αστέρι στη λεωφόρο των διασήμων.

Στο event η Victoria εμφανίστηκε με ένα μαύρο, ριχτό φόρεμα τουνίκ/σεμιζιέ χωρίς κουμπιά και με περίτεχνο κόμπο στην κοιλιά. Σοκ και δέος για τους θαυμαστές της που την είχαν συνηθίσει με εφαρμοστά ρούχα και στενές γραμμές για να αναδεικνύουν τη σιλουέτα της, η οποία ευτυχώς λόγω της τέταρτης εγκυμοσύνης της έχει στρογγυλέψει εμφανώς. Μέχρι και λίγο προγουλάκι διακρίναμε στις φωτογραφίες και χαρήκαμε τόσο γιατί πειστήκαμε πλέον πως η Victoria δεν είναι το υπερφυσικό ον που όλοι υποθέσαμε, αλλά είναι μια γυναίκα κανονική

Το look της ολοκληρώθηκε ένα ζευγάρι nude pumps Louboutin, οι οποίες ήταν το μοναδικό στοιχείο που θύμιζε την παλιά φασιοναρία που όλοι αγαπήσαμε και τα μαλλιά της, μακριά και λιτά, αναδεικνύοντας το απλό στυλ της που μάλλον θα τη συνοδεύει μέχρι και την αίθουσα του τοκετού. Καλή λευτεριά κούκλα μου!