Η πιο στυλάτη μάγισσα του κόσμου φορά και Κοντέντο

Η πιο στυλάτη μάγισσα του κόσμου φορά και Κοντέντο

Η Katerina Graham (ή Kat Graham αν προτιμάτε) είναι η πιο γνωστή fashionette/μάγισσα.

Το όνομα της δεν είναι ακόμα γνωστό παγκόσμια, αλλά η μάγισσα του Vampire Diaries, της hit teen vampire σειράς, έχει καταφέρει να δημιουργήσει το δικό της στυλιστικό κίνημα.

Ηθοποιός και pop star η Kat (ή Katerina όπως προτιμά) αγαπά τα mini, τα leather και τα γεωμετρικά μαύρα ρούχα και δεν χάνει ευκαιρία να το αποδείξει αν καλοσκεφτείτε ότι δεν έχει αφήσει event για event που να μην έχει παρευρεθεί τους τελευταίους μήνες. Μόνο σε opening μπεργκεράδικου δεν την έχουμε δει ακόμα την κολλητή της μεγαλύτερης κουτσομπόλας του internet, Perez Hilton.

Το νεόκοπο αυτό style icon-ηθοποιός-τραγουδίστρια φόρα και στηρίζει πολλούς νέους σχεδιαστές από όλο τον κόσμο και ανάμεσα στα looks της έχουμε δει να φορά ρούχα του Χριστρόφορου Κοντέντου, αλλά και πολλά κομμάτια από τη συλλογή της Patricia Field. Όταν δεν ασχολείται με τους Έλληνες σχεδιαστές τολμά κομμάτια από Armani Exchange και Versace μέχρι Alexander McQueen και Marc Jacobs.

Το look θεωρείται ήδη iconic από τους κριτικούς μόδας και αν για κάποιους είναι κιτς (και λογικό το λες) η Kat αδιαφορεί και συνεχίζει δυναμικά να στηρίζει τη sassy αισθητική της.