Οι διάσημες και τα φανταχτερά/κιτς print τους

Οι διάσημες και τα φανταχτερά/κιτς print τους

Μη ντρέπεστε να χρησιμοποιήσετε τα πιο τολμηρά μοτίβα, αφού όλα επιτρέπονται στο στυλ.

Tο καλοκαίρι τα χρώματα είναι ιδανικά για τις στυλάτες γυναίκες. Μερικές όμως κυρίες της διεθνούς showbiz δεν μπορούν να αποφασίσουν τι χρώμα θέλουν να βάλουν έτσι διαλέγουν prints για να είναι καλυμμένες ότι το στυλ τους θα φιλοξενεί τουλάχιστον 4 με 5 από τις αγαπημένες τους αποχρώσεις.

Τα prints που είναι σίγουρα μια τολμηρή στυλιστική επιλογή καθώς εύκολα μπορούν να γίνουν κιτς και περιλαμβάνουν από εντυπωσιακά λεοπάρ μέχρι επικίνδυνα εμπριμέ. Μπορεί να μην αρέσουν στις γυναίκες με σχετικά συντηρητική αισθητική αλλά είναι το στοιχείο που μπορεί να απογειώσει ή να θάψει την επιλογή μίας γυναίκας, γιατί δείχνουν πόσο καλαίσθητα μπορεί να διαχειριστεί την υπερβολή, τα χρώματα και τα μοτίβο μία γυναίκα.

Από τη αδερφή της Beyonce, Solange και την Kelly Osbourne μέχρι τη Sarah Jessica Parker και τη Kirsten Dunst οι γυναίκες του Hollywood τολμάνε με το εκκεντρικό και μερικές φορές στυλάτο τρόπο να βάλουν τα prints στο look τους. Εσείς θα δειλιάσετε; Και αν δεν τα καταφέρετε να τα φορέσετε τέλεια δεν έγινε και τίποτα, τουλάχιστον τολμήσατε και είπατε όχι στο συνήθως βαρετό total black.