Κάτι και να καίει: Οι κυρίες που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί των τηλεοπτικών βραβείων ΕΜΜΥ

Κάτι και να καίει: Οι κυρίες που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί των τηλεοπτικών βραβείων ΕΜΜΥ

Το young Hollywood έδειξε τη στυλιστική δύναμη του, αλλά και μερικές κλασικές αξίες δεν απογοήτευσαν στο κόκκινο χαλί.

emmysgwyneth
emmyskelly
emmysminka
emmysnina
emmyskatie

Gwyneth Paltrow
Μπορεί να μην ανήκει στις νέες του Hollywood αλλά η Gwyneth με το δαντελένιο, μαύρο ντε πιες του οίκου Pucci ήταν η πιο εντυπωσιακή παρουσία στο κόκκινο χαλί γιατί κατάφερε να πει όχι στην κλασική τουαλέτα και να αναδείξει την ξεχωριστή αισθητική της.


Kelly Osbourne
Το μελιτζανί J.Mendel φόρεμα της Kelly έκανε την τέλεια αντίθεση με τα hip γκρίζα μαλλιά της και αναδείκνυε τη γεμάτη σιλουέτα της ως μία ζουμερή και στυλάτη γυναίκα. Απλά υπέροχη.


Minka Kelly
Η πρωταγωνίστρια του remake των Άγγελων του Charlie, Minka Kelly, τόλμησε με ένα δαντελένιο, vintage like Dior φόρεμα σε navy blue και ανέδειξε τη σικ πλευρά του στυλ της και την old Hollywood ομορφιά της. Εξαιρετική εμφάνιση.


Nina Dobrev
Η πρωταγωνίστρια της σειράς Vampire Diaries είναι η μελλοντική γυναικά - φαντασίωση του Hollywood και για το τίτλο αυτό έκανε το πρώτο βήμα με το κατακόκκινο γοργονέ φόρεμα της που δημιούργησε η Donna Karan και ήδη πολλοί άντρες δεν μπορούν να ξεχάσουν.


Katie Holmes
Και ενώ είδαμε πολλές εντυπωσιακές παρουσίες στο κόκκινο χαλί, η απλότητα της Katie με το μπλε Calvin Klein φόρεμα της σε Grecian στυλ ήταν αρκετή για να μας πείσει πως η Katie κεντρίζει το ενδιαφέρον ακόμα και όταν δεν κάνει υπερβολές.