Evan Rachel Wood: η βασίλισσα του στυλ των Emmy

Evan Rachel Wood: η βασίλισσα του στυλ των Emmy

Η ηθοποιός Evan Rachel Wood περπάτησε χθες στο κόκκινο χαλί των Emmy Awards και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα (αλλά και τα φλας).

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Evan Rachel Wood, που απέκτησε ιδιαίτερη δημοσιότητα παγκοσμίως μετά την δημοσιοποίηση της σχέσης της με τον ιδιόρρυθμο Marilyn Manson, αποφάσισε χθες το βράδυ στην 63η απονομή των Primetime Emmy Awards στο Los Angeles να αφήσει κατά μέρος την ανδρική της πλευρά.

Η ιέρεια, λοιπόν, του ανδρόγυνου στυλ έκλεισε στην ντουλάπα της τα Dolce & Gabbana κοστούμια της, έκανε στα μαλλιά της υπέροχα Marcel κύματα και με αέρα από παλιό καλό Hollywood περπάτησε στο κόκκινο χαλί και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η εικοσιτετράχρονη καλλονή επέλεξε ένα μακρύ, μαύρο φόρεμα με ουρά και δομημένους ώμους από τη συλλογή του Elie Saab για τη σεζόν που διανύουμε και άφησε την υπέροχη πλάτη της εκτεθειμένη σε μια από τις πιο sexy sic εμφανίσεις της. Το φόρεμα το συνδύασε με σατέν Salvatore Ferragamo γόβες, ένα βραχιόλι Fred Leighton διακοσμημένο με διαμάντια και μια Judith Leiber μεταλλική clutch τσάντα. Μίλησε κανείς για ωραιότερη χθεσινοβραδινή εμφάνιση; Πάρτε μαθήματα κυρίες μου.