Κate Middleton: άλλη μια βαρετή εμφάνιση

Κate Middleton: άλλη μια βαρετή εμφάνιση

H δούκισσα του Cambridge Katherine στο δείπνο που παρέθεσε έκανε άλλη μια εμφάνιση στα γκρι χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Πέρα από το υπέροχο νυφικό Alexander McQueen η δούκισσα του Cambridge Catherine ή αν προτιμάτε Kate Middleton δεν έχει καταφέρει να μας ιντριγκάρει στυλιστικά. Αν και πολλοί προσπαθούν να την υπερασπιστούν μιλώντας για chic εμφανίσεις με δικό τους στυλ μέσα στο πλαίσιο όσων επιτάσσει το παλάτι, η Kate δεν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει ενώ συνεχίζει να φορά ως επί το πλείστον μονόχρωμες δημιουργίες από μια σταθερά μουντή παλέτα.

Η Kate, λοιπόν, στο φιλανθρωπικό δείπνο που παρέθεσε μαζί με το σύζυγό της στο St James Palace του Λονδίνου φόρεσε ένα φόρεμα Jenny Packham. Σε αρχαιοελληνικό στυλ το ασημένιο σιφόν φόρεμα συνδυάστηκε με επίσης ασημένια peep-toe παπούτσια και ασημένια κοσμήματα.

Δεν είναι πως η εμφάνισή της είναι κακόγουστη, απλά είναι άκρως βαρετή. Αν για παράδειγμα σκεφτείτε τις εμφανίσεις της μέχρι τώρα υπάρχει κάποια που έχετε ξεχωρίσει στο μυαλό σας; Όχι, όλες μαζί είναι μέτριες χωρίς καμία ιδιαιτερότητα. Αντιθέτως για σκεφτείτε λίγο την Lady D. Σαφώς και δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.