H πιο στυλάτη celebrity έρχεται από το Βορρά

H πιο στυλάτη celebrity έρχεται από το Βορρά

Όλοι ξέρετε το  "I follow rivers" της Lykke Li, αλλά πόσα γνωρίζετε για το στυλ της;

Τη Lykke Li τη γνωρίζετε όλες γιατί τραγούδησε τη μεγαλύτερη χορευτική επιτυχία του φετινού καλοκαιριού, το «I follow rivers» που έπαιξε σε κάθε ραδιόφωνο και iPod τόσες πολλές φορές που έχετε χάσει το μέτρημα.

Η νεαρά Σουηδέζα όμως εκτός από αστέρι της παγκόσμιας μουσικής σκηνής είναι και ένα style icon που εμπνέει τις γυναίκες. Η προτίμηση για τους Σουηδούς σχεδιαστές είναι γνωστή, έτσι όσες αγαπάτε το στυλ της Lykke Li θα πρέπει να μάθετε ονόματα από το χώρο της σουηδικής μόδας όπως Cheap Monday, Filippa K, Pablo Ramirez και Minimarket.

Η χρωματική παλέτα της Lykke Li βασίζεται στο μαύρο, το λευκό και το denim και προτιμά ρούχα μινιμαλιστικής αισθητικής με αρχιτεκτονικά κοψίματα και πολλούς όγκους.

Τα αξεσουάρ της είναι πολλά και χρυσά και η γενικότερη αισθητική της είναι σκανδιναβικό avant garde με πολλά στοιχεία hip λολίτας. Πάντως κάθε εμφάνιση της κάνει τη Lykke Li να μοιάζει με έργο τέχνης που περπατά, έτσι συνιστούμε να παίρνετε ιδέες από τα look χωρίς φόβο αν θέλετε να τονώσετε το στυλ σας.

Αν θέλετε να ανακαλύψετε και άλλα για τη μουσική δεν έχετε παρά να αγοράσετε το album της, Wounded Rhymes που κυκλοφορεί από τη Warner.