MadWalk: Οι χειρότερες εμφανίσεις

MadWalk: Οι χειρότερες εμφανίσεις

Μερικές κυρίες προσπάθησαν πολύ, και τελικά κατάφεραν να τραβήξουν τα βλέμματα για όλους τους λάθους λόγους.

IMG_0542
IMG_0316
IMG_0284
IMG_0226

Βαλάντω Τρύφωνος
Η νικήτρια του περσινού Greek Idol φόρεσε σωστά, μόνο το γλυκό χαμόγελο της, ενώ όλα τα άλλα πάνω της ήταν ένα μεγάλο λάθος. Παρότι αγαπάμε τα neon χρώματα και τις 90s αναφορές, που επέλεξε στα αξεσουάρ της, θα έπρεπε να δοκιμάσει ένα πιο τολμηρό look στα ρούχα και να μην περιοριστεί στη χρήση γήινων χρωμάτων και denim λεπτομερειών. Ή το τολμάς το εκκεντρικό look ή όχι. Η εικόνα προκαλεί χασμουρητά. Κρίμα, γιατί είναι και γλυκό κορίτσι.

Σίσυ Χρηστίδου
Μπορεί η Σίσυ Χρηστίδου να έκανε σωστές επιλογές όσον αφορά στα μαλλιά και στο make up, αλλά το συνολικό της look κραυγάζει επιτήδευση. Το one shoulder φόρεμα με τους φραμπαλάδες είναι υπέροχο, αλλά μόνο αν το υπόλοιπο στυλ ακολουθούσε μια λιτή αισθητική γενικά. Τα γάντια άλα Gilda, δεν δίνουν ένταση, αλλά υπερβολή στο look και βαραίνουν την εμφάνιση της. Το καλσόν είναι περιττό και σίγουρα τα γυμνά πόδια θα ήταν ιδανικά, αλλά αν ήθελε να βάλει οπωσδήποτε κάτι (γιατί το τσίμπαγε το κρύο μες στην αίθουσα) μία διαφορετική απόχρωση από αυτή του μαύρου θα ήταν σοφότερη επιλογή. Οι γόβες, αν και αγαπάμε τα animal print, φαίνονται φτηνές και μπερδεύουν περισσότερο το σύνολο, που δεν εμπνέει καμία γυναίκα να το αντιγράψει.

Όλγα Φαρμάκη
Η κυρία Φαρμάκη είναι μία όμορφη γυναίκα. Ρωτήσαμε τους πάντες στο γραφείο και αυτό μας είπαν. Δεν είναι ψέμα λοιπόν. Στo MadWalk δοκίμασε ένα στενό μίνι μαύρο φόρεμα, γιατί δεν νοείται να δοκιμάσει άλλο look από αυτό της σεξοβόμβας. Φόρεσε και ένα γούνινο γιλέκο για να είναι trendy και έβαλε και πολλά αξεσουάρ στα χέρια, γιατί το κορίτσι ό,τι έχει τα φορά και κλέφτη δε φοβάται. Τα παπούτσια μας αρέσουν, αλλά ένα χελιδόνι δε φέρνει την Άνοιξη και μια λεπτομέρεια το στυλ. Επίσης, μάλλον μόλις είχε ξυπνήσει γιατί δεν μπορούμε να δικαιολογήσουμε με άλλο τρόπο το μαλλί αυτό. Την καταλαβαίνουμε βέβαια, γιατί και εμείς από γραφείο πήγαμε και περνάγαμε όπως και εκείνη bad hair day.

(Από αριστερά) Ιωάννα Σουλιώτη - Αννίτα Ναθαναήλ - Ορθούλα Παπαδάκου - Φώφη Μαστροκώστα - Μάντα Παπαδάκου
Αν και κάθε στυλ χρήζει ξεχωριστής αναφοράς και σχολιασμού, εμείς θα το αντιμετωπίσουμε ως ένα συνολικό look με σαφείς αναφορές στο κόνσεπτ «The Real Housewives». Είναι όλες τους «rich and famous» έτσι τολμάνε και φοράνε την Άρτα και τα Γιάννενα και λογαριασμό δεν δίνουν. Δερμάτινα jackets και παντελόνια, χρυσές λεπτομέρειες, γούνες, μπότες, γκλίτερ, κολλητά ντραπέ φορέματα σε χρώματα που δεν κολακεύουν ούτε την Agyness Deyn, μεγάλα κοσμήματα, παντελόνια μέσα από τις μπότες, έρχονται όλα και μπουκώνουν αυτή την εικόνα που παραπέμπει στο look «είμαι sexy 40αρα» ή στο «πήρα το πορτοφόλι μου μαζί, αλλά ξέχασα την αίσθηση του στυλ σπίτι». Καμία από τις πέντε κυρίες δεν είναι καλοντυμένη, αλλά, πραγματικά, εκτιμούμε μία ολίγον «trashy/glam» εμφάνιση οπότε και χαιρόμαστε να βλέπουμε αντίστοιχα looks σε τέτοια events.