Natalie Portman: ωδή στο φούξια

Natalie Portman: ωδή στο φούξια

Στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών η Natalie Portman επέλεξε να λάμψει φορώντας χρώμα και διαμάντια (φυσικά).

Όσα θέματα και αν γραφτούν για την απονομή των Χρυσών Σφαιρών δεν είναι αρκετά, καθώς το κόκκινο χαλί πλημμύρισε για άλλη μια φορά από διάσημες παρουσίες ντυμένες με high fashion δημιουργίες. Έτσι, λοιπόν, μετά τις καλοντυμένες των Golden Globes, αυτές που μας απογοήτευσαν, τις στιγμές της βραδιάς που αξίζουν να θυμόμαστε αλλά και τους μεγάλους νικητές, ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε και με το look της ηθοποιού Natalie Portman που απέσπασε τόσο καλά όσο και αρνητικά σχόλια.

Η αγαπημένη μας, λοιπόν, Alice της ταινίας «Closer» του 2004 (ρόλος που της χάρισε και τη Χρυσή Σφαίρα τότε), έφτασε συνοδευόμενη από τον σύντροφό της Benjamin Millepied φορώντας ένα custom made φούξια στράπλες φόρεμα του οίκου Lanvin σε συνδυασμό με διαμαντένια κοσμήματα Harry Winston, μια clutch τσάντα Tiffany & Co. και δεκάποντα ασημί σανδάλια Jimmy Choo.

Παρόλο που πολλά ακούστηκαν για την εν λόγω επιλογή φορέματος (μάλιστα πάρα πολλοί την κατέκριναν), οφείλουμε να ομολογήσουμε πως το φούξια της πηγαίνει πολύ καθώς της τονίζει τα μάτια, αλλά το φόρεμα θα έπρεπε να έχει λιγότερο όγκο στο πλάι. Όμως παρόλο το μικρό της ανάστημα δεν την καταπίνει και με μια δεύτερη ματιά είναι αρκετά σοφιστικέ. Τελικά, αν και αμφιταλαντευτήκαμε μας αρέσει.