To ουράνιο τόξο βγήκε στο κόκκινο χαλί των Golden Globes

To ουράνιο τόξο βγήκε στο κόκκινο χαλί των Golden Globes

Όλα τα χρώματα που είδαμε να φοράνε οι celebrity στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών.

Σας γράψαμε για τις καλοντυμένες στο κόκκινο χαλί των Golden Globes. Σας γράψαμε για τις κακοντυμένες. Σας γράψαμε για τις «νύφες» και όλες τις αποχρώσεις το μπλε που κυριάρχησαν στο εν λόγω red carpet. Αυτό όμως που δεν θα έχουμε αναλύσει μέχρι τώρα είναι το γεγονός ότι το μπλε δεν ήταν το μόνο χρώμα που έκανε δυναμική εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, αλλά σχεδόν όλη η παλέτα του ουράνιου τόξου φορέθηκε από τις διάσημες κυρίες που βρέθηκαν στα βραβεία.

Έντονα κίτρινα, φλογερά κόκκινα, πολλά μοβ και ροζ, δυναμικά μπλε και εκθαμβωτικά πράσινα πέρασαν μπροστά από τους φωτογράφους και απαθανατίστηκαν για χάρη όλων όσων θεωρούν ότι οι celebrity γυναίκες δίνουν τον τόνο της παγκόσμιας μόδας με τις designer δημιουργίες τους.

Στην ομάδα του κίτρινου, λοιπόν, συναντάμε την Paula Patton, την Emily Blunt και τη δική μας, Mara Menounos που τολμήσαν την απόχρωση του καναρινί.

Στην ομάδα του πράσινου, τα emerald φορέματα της Laura Dern, της Madonna, της Evan Rachel Wood και της Zooey Deschanel άφησαν ανάμεικτα συναισθήματα στο fashion editors.

Για την ομάδα του μπλε έχουμε κάνει διεξοδική ανάλυση, ενώ στην ομάδα του κόκκινου η φρέσκια Reese Witherspoon και η σύντροφος του George Clooney, Stacy Keibler πρωτοστάτησαν με τα κορίτσια του Glee, Dianna Agron και Amber Riley να ακολουθούν ως μάλλον κακοντυμένες.

Τέλος οι αποχρώσεις του μοβ και ροζ, εντυπωσιάσαν όλους με τις εμφανίσεις της Emma Stone, της Natalie Portman, της Jessica Alba και της Tina Fey να κερδίζουν το στυλιστικό σεβασμό όλων.