Οι 3 πιο εντυπωσιακές παρουσίες του pre show πάρτυ του Madwalk

Οι 3 πιο εντυπωσιακές παρουσίες του pre show πάρτυ του Madwalk

Χθες το βράδυ τρεις κυρίες μας εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους στο pre show VIP πάρτι του Madwalk.

Μπορεί όλοι να περιμένουν την ογδόη Φεβρουαρίου για τη μεγάλη βραδιά της ελληνικής μόδας με 8 σχεδιαστές να μας παρουσιάζουν τις συλλογές τους, όμως χθες πραγματοποιήθηκε το pre show του Madwalk στο fashion workshop το εργαστήρι μόδας της Βίκυς Καγιά στου Ψυρρή.

Εκεί ανάμεσα στους καλεσμένους τραγουδιστές, σχεδιαστές, ανθρώπους της μόδας και socialites, τρεις κυρίες ξεχώρισαν για το στυλ τους (αν και ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός καθώς εν γένει δεν είχαμε παρατράγουδα).

Πρώτη απ' όλες η Κατρίνα Τσάνταλη που λατρέψαμε όχι μόνο για τα McQueen παπούτσια και τη Bottega Veneta clutch τσάντα, αλλά και για την υπέροχη ροζ φούστα που σοφά συνδύασε με απλό μαύρο top, ίσια μαλλιά και μακιγιάζ σε αποχρώσεις του ροζ. Φαίνεται όμως πως ο οίκος Bottega Veneta χθες είχε την τιμητική του, καθώς και η οικοδέσποινα, Βίκυ Καγιά, που έλαμψε με μωβ φόρεμα με κλειστό μπούστο σε συνδυασμό με λουστρίνι ψηλοτάκουνα με φαρδιές μπαρέτες, κρατούσε τσάντα του διάσημου ιταλικού fashion house.

H Μαίρη Συνατσάκη, συμπαρουσιάστρια του Madwalk, ήταν η επόμενη που έβγαλε τη μόδα ασπροπρόσωπη συνδυάζοντας ροζ φόρεμα BSB με χρυσή φάσα από παγέτες, από τη νέα κολεξιόν άνοιξη- καλοκαίρι 2012, suede πράσινες γόβες και σκουρόχρωμο μανικιούρ με μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.

Μετά τις παρουσίες που χθες έβαλαν τον πήχη ψηλά για να δούμε τι θα φορεθεί στο κόκκινο χαλί του Madwalk στις 8 Φεβρουαρίου.