Madwalk: το κόκκινο χαλί φόρεσε τα καλά του

Madwalk: το κόκκινο χαλί φόρεσε τα καλά του

Χθες το βράδυ στο κόκκινο χάλι του Madwalk, αυτές ήταν οι κυρίες που μας τράβηξαν την προσοχή με την κομψότητα του look τους.

Χθες το βράδυ το γήπεδο του Tae Kwon Do γέμισε celebrities και φασιονίστες. Όλοι, διάσημοι και μη, ενώθηκαν για να στηρίξουν την ελληνική μόδα και μουσική αλλά και το έργο του συλλόγου «Ελπίδα» στο φετινό Madwalk.

Πολλές, λοιπόν, ήταν οι κυρίες που μας εντυπωσίασαν με την παρουσία τους, όπως η Μαρία Βιγκοπούλου που εντοπίσαμε να φορά Mary Katrantzou και η Αουρόρα Χατζή που για άλλη μια φορά μας κέρδισε με την εξωτική κομψότητά της, όμως αυτές είναι οι 4 κυρίες που μας κέρδισαν και κατάφερε και ο φωτογράφος μας να τις αποθανατίσει.

4_copy

Η καλλονή ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου (πιστέψτε μας από κοντά η ομορφιά της και η αύρα της σε αφήνει με το στόμα ανοικτό) που τη γνωρίσαμε καλύτερα από το επιτυχημένο σήριαλ «Το Νησί» μας κέρδισε με το νεανικό της αέρα. Φόρεσε ένα πορτοκαλί φόρεμα το οποίο «έσπασε» με μια λεπτή μωβ ζώνη σε συνδυασμό με μαύρα peep-toe booties με χρυσά τρουκς (ίσως την προτιμούσαμε με τύπου YSL suede έντονου χρώματος ψηλοτάκουνα) και έλαμψε.

27_copy

Η τραγουδίστρια Demy φορώντας μια λευκή δημιουργία του οίκου Celia Kritharioti Haute Couture σε συνδυασμό με κίτρινα Yves Saint Laurent ψηλοτάκουνα, ελαφρύ μακιγιάζ και ολόισια μαλλιά απέδειξε πως όταν μια γυναίκα έχει υγιή, όμορφα μαλλιά και αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά της κερδίζει «πόντους» στο στυλ χωρίς να χρειαστεί να φορέσει βαριά αξεσουάρ και έξτρα στολίδια.

29_copy

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με μια μαύρη τουαλέτα με διαφάνειες και ανοικτή πλάτη από την ανοιξιάτικη συλλογή υψηλής ραπτικής του Βασίλειου Κωστέτσου, διακριτικό μακιγιάζ και χωρίς κοσμήματα είναι και αυτή στις τέσσερις αγαπημένες μας από χθες το βράδυ.

33_copy

Η τραγουδίστρια Νίκη Πόντε μας εντυπωσίασε επιλέγοντας ένα ανδρόγυνο στυλ. Συνδύασε πολύ επιτυχημένα μαύρο κουστούμι, με λευκό πουκάμισο και nude γόβες προσθέτοντας και ένα αξεσουάρ-παραμάνα στο γιακά του πουκαμίσου.