Η Brooks Brothers γιορτάζει την επιστροφή του Βάτραχου Κέρμιτ στη μεγάλη οθόνη!

Η Brooks Brothers γιορτάζει την επιστροφή του Βάτραχου Κέρμιτ στη μεγάλη οθόνη!

Με μια καμπάνια που πραγματοποιείται σε όλα τα καταστήματά της, με αφίσες και άλλο προωθητικό υλικό, η Brooks Brothers γιορτάζει την επιστροφή του αξιολάτρευτου Βάτραχου Κέρμιτ στη μεγάλη οθόνη, με τη νέα ταινία της Disney, «The Muppets».

Η Brooks Brothers, το θρυλικό αμερικάνικο brand, δημιούργησε τα ρούχα για τη μυθική πράσινη φιγούρα του Χόλυγουντ, τον Κέρμιτ τον Βάτραχο, και τη νέα του ταινία που κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 2 Φεβρουαρίου 2012.

Όπως δηλώνει ο Claudio Del Vecchio, Πρόεδρος και CEO της Brooks Brothers, «με το πέρασμα των χρόνων η Brooks Brothers έχει αποκτήσει τη φήμη ότι έχει ντύσει μυθικές προσωπικότητες, συμπεριλαμβανομένων όλων σχεδόν των Προέδρων των ΗΠΑ, επιχειρηματιών και αναρίθμητων ηθοποιών-ανδρών και γυναικών-στις εμφανίσεις τους εντός και εκτός μεγάλης οθόνης. Ο Κέρμιτ ο Βάτραχος, είναι επίσης μια ξεχωριστή "προσωπικότητα", που έχει αγαπηθεί εξίσου από μικρούς και μεγάλους σε ολόκληρο τον κόσμο. Φυσικά, ελπίζαμε να μας δοθεί η ευκαιρία να δημιουργήσουμε ρούχα γι' αυτόν».

Από την πλευρά του ο Κέρμιτ δηλώνει: «Είμαι ενθουσιασμένος με τη νέα μου γκαρνταρόμπα. Βέβαια δεν φορώ συχνά ρούχα, όταν όμως το κάνω, θέλω κάτι κλασικό, ραμμένο από τους κορυφαίους του είδους».

Στην νέα του ταινία, τον Κέρμιτ πλαισιώνουν όλοι οι γνωστοί και αγαπημένοι ήρωες του περίφημου «The Muppet Show», που την περίοδο 1976-1981 προβαλλόταν στην τηλεόραση με τεράστια επιτυχία σε πολλές χώρες του κόσμου: ο Fozzie, η Miss Piggy, και ο Gonzo είναι ξανά μαζί για διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους.

Σχετικά με τη Brooks Brothers

Με έτος ίδρυσης το 1818, η Brooks Brothers ήταν η πρώτη εταιρεία που λάνσαρε στην αγορά τα ready-to-wear ρούχα και συνέχισε σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας της να εισάγει καινοτομίες με θρυλικά πλέον προϊόντα, όπως το πρώτο button down κολάρο, το seersucker (ένα είδος ανάλαφρου ριγέ υφάσματος), το madras και το non-iron πουκάμισο. Σχεδόν δύο αιώνες αργότερα, η Brooks Brothers μπορεί να υπερηφανεύεται για το γεγονός ότι διατηρεί τις ίδιες παραδόσεις και αξίες και παραμένει ο προορισμός για κυρίες και gentlemen κάθε γενιάς. Αν και από την ίδρυσή της, πριν από 193 χρόνια στη Νέα Υόρκη, η Brooks Brothers έχει επεκταθεί με πολλά καταστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο, εντούτοις διατηρεί αναλλοίωτη την κληρονομιά και την παράδοση του brand, παραμένοντας σταθερά προσηλωμένη στην μοναδική ποιότητα των προϊόντων της και στην άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της.