Μπέτυ Μαγγίρα: πάντα stylish!

Μπέτυ Μαγγίρα: πάντα stylish!

Μια σταρ της ελληνικής showbiz που μας εκπλήσσει (ευχάριστα) με τα looks της.

Δεν είναι εύκολη υπόθεση το να είσαι τολμηρός στυλιστικά: για να κάνεις πραγματικά statement-και όχι απλώς buzz- δεν αρκεί να διαθέτεις μπόλικη φαντασία. Χρειάζεται και μια εξαιρετική αίσθηση ισορροπίας που θα σε σώσει από τις κακοτοπιές (για να το θέσουμε κομψά).

Η Μπέτυ Μαγγίρα επανειλημμένα μας έχει αποδείξει ότι διαθέτει και τα δύο, με style forward εμφανίσεις που κερδίζουν θετικά σχόλια. Κάνοντας flashback, διαπιστώνουμε πως ανέκαθεν η Μπέτυ είχε το χάρισμα να "φοράει" τα trends και όχι να την φοράνε- αλλά και να μεταμορφώνει με ένα twist, διαχρονικά κομψά κομμάτια της γκαρνταρόμπας της.

Ο κλασικός συνδυασμός του street style, skinny jeans-μαρινιέρα-δερμάτινο τζάκετ, απογειώνεται από ένα ζευγάρι φλογερά ankle boots και raybans με ασορτί σκελετό, ένα σύνολο σε nude τόνους παύει να είναι βαρετό όταν συνδυάζεται με μια oversized κόκκινη τσάντα, ένα ζευγάρι nude pumps έρχεται να δέσει με τον πιο smooth τρόπο την διαχρονικά κομψή αρμονία άσπρου-μαύρου, το animal print πανωφόρι ισορροπεί άψογα πάνω σε ένα total black outfit όπως επιβάλλουν οι κανόνες του στυλ, ενώ και η επιλογή των αξεσουάρ είναι προσεγμένη: η Μπέτυ επιλέγει τον μινιμαλισμό, επιλέγοντας ένα μόνο κομμάτι που έχει τη δύναμη να κάνει τη διαφορά στο look, από ένα καπέλο, ένα μαντήλι, ένα μακρύ pendant ή chunky βραχιόλια μέχρι ένα μεταλλικό clutch ή ένα εντυπωσιακό λουλούδι στα μαλλιά.

Όσον αφορά στο μακιγιάζ, δείχνει μια ιδιαίτερη αγάπη στο κόκκινο κραγιόν, το οποίο επιλέγει κυρίως για τις βραδινές εμφανίσεις της (και υποστηρίζει υποδειγματικά) ενώ στο hairstyling, βλέπουμε πως δεν φοβάται να δοκιμάζει διαφορετικά χτενίσματα - όχι όμως haircuts, και η αλήθεια είναι πως πολύ θα μας άρεσε μια τέτοια αλλαγή.