Οι κυρίες που έκλεψαν την παράσταση στα Brit Awards 2012

Οι κυρίες που έκλεψαν την παράσταση στα Brit Awards 2012

Ποια ήταν τα πιο καλοντυμένα κορίτσια των βραβείων;

Οι κυρίες που περπατούν στο κόκκινο χαλί, μας έχουν συνηθίσει σε φαντασμαγορικές τουαλέτες, αστραφτερά χαμόγελα και κοσμήματα ανεκτίμητης αξίας που θα πεθαίναμε να φορέσουμε. Τα Brit Awards για το 2012 έδωσαν για άλλη μία φορά τα βραβεία τους στις πιο μελωδικές φωνές και εμείς σας παρουσιάζουμε τις κυρίες που συνδύασαν φωνή, κορμί και φουστάνι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η Rihanna από τότε που άλλαξε το μαλλί της καθιέρωσε το look μάξι τουαλέτα και όλα έξω. Εδώ φοράει μία γυαλιστερή χρυσαφένια δημιουργία του οίκου Givenchy την οποία και συνδυάζει με opera γάντια μέχρι τον αγκώνα και ασορτί πέδιλα.

spl363537_078



Η λατρεμένη Florence λανσάρει άλλο ένα αέρινο style και φυσικά μας αρέσει. Φορώντας μία παστέλ σωμόν τουαλέτα Alexander McQueen, η «φωνάρα» κυρία Welch συμπληρώνει με εντυπωσιακά κοσμήματα στο χέρι και για άλλη μία φορά εντυπωσιάζει.

spl363318_018



Μπορεί ο Karl Lagerfeld να τη θεωρεί ζουμερή, αλλά η ζουμπουρλού Adele φοράει μία μαύρη μάξι Burberry τουαλέτα με τον καλύτερο τρόπο. Εμείς θα πούμε τα πάχη της, τα κάλλη της.

spl363537_028



Η μινιατούρα Kylie αφήνει για λίγο τα εφαρμοστά τζιν και τα μικροσκοπικά φορέματα και ντύνεται στα τυρκουάζ με την υπογραφή του οίκου Yves Saint Laurent. Tα διαμαντένια σκουλαρίκια της ταιριάζουν απίστευτα δίνοντας μία αίσθηση μεγαλοπρέπειας.

spl363537_042



Η Alexandra Burke δείχνει υπέρμαχος της γεωμετρίας. Με ένα φόρεμα που παρουσιάζει ενδιαφέρον κόψιμο, μπούστο καρδούλα και δερμάτινο συμπαγές κολάρο, η μελαχρινή τραγουδίστρια κατάφερε να κάνει κεφάλια να γυρίσουν.

spl363537_025



Η Lana Del Rey ξεχνάει για λίγο την ηλικία της και ποντάρει στο κόκκινο της φωτιάς και στην κλασική σιλουέτα της Vivienne Westwood. Από κάτω βέβαια μπορεί να μη φαίνεται αλλά τη συνδυάζει με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες. Εμάς πάντως μας αρέσει!

spl363537_021