Πως πάτε μαντάμ έτσι στα Brit Awards;

Πως πάτε μαντάμ έτσι στα Brit Awards;

Οι κακοντυμένες κυρίες των βραβείων BRIT.

brits2012nicole
brits2012paloma
brits2012cherylcole
brits2012christinaperri
brits2012katiemel

Nicole Scherzinger
Τα Versace πολλές αγάπησαν, αλλά λίγες κατάφεραν να τα φορέσουν σωστά και η πρώην frontwoman των Pussycat Dolls ήταν λίγο κιτς στο μπανανί φόρεμα της. Τα πάντα λάθος.


Paloma Faith
Η αγαπημένη μας Λονδρέζα hipster της pop τόλμησε το μιλιτέρ του μπακάλη με το print μελιτζάνας και αντί για fashionette κατέληξε «trollette» της μόδας. Όλα λάθος και πάλι.


Cher Llyod
Η μικρή pop star με το μπολικό τσαγανό θα έπρεπε να ξέρει ότι τα Χριστούγεννα έχουν περάσει και επίσης αν τολμάς το 80s λαμέ look με το jumpsuit θα έπρεπε τουλάχιστον να είσαι η Joan Collins. Ούτε υπέροχα παπούτσια της δεν σώζουν αυτό το look.


Christina Perri
Αφού την αγαπήσαμε με το hit single της «Jar of hearts» έχει βαλθεί να μας αλλάξει άποψη με τα κόκκινα σιθρού ρετάλια που εκείνη λέει φόρεμα. Αν ήθελε να τολμήσει το κόκκινο σιθρού ας το έκανε όπως η Jessie J που παραδόξως στα Brits είχε class. Όσο για την ξανθιά τούφα στο μαλλί της κοπέλας, τα σχόλια περισσεύουν.


Katie Melua
Καμιά φορά αναρωτιόμαστε ακόμα πόσα ποδήλατα έχει το Πεκίνο, αλλά μετά θυμόμαστε ότι Katie είχε τραγουδήσει με επιτυχία το «9 million bicycles in Beijin» και μας φεύγει η απορία. Όσον αφορά στο φόρεμα της έχουμε να πούμε ότι οι ώμοι είναι και τρεις σεζόν πριν, το χτένισμα και το make up είναι το απόλυτο μηδέν και η αίσθηση του look είναι γιαγιά που το παλεύει. ΟΧΙ.