Οι ταλαντούχες ηθοποιοί των Oscar που απογοήτευσαν με τις εμφανίσεις τους

Οι ταλαντούχες ηθοποιοί των Oscar που απογοήτευσαν με τις εμφανίσεις τους

Και οι πέντε έδωσαν σημαντικές ερμηνείες φέτος, αλλά δεν κατάφεραν να εντυπωσιάσουν στο κόκκινο χαλί.

oscars2012bere
oscars2012michelle
oscars2012meryl
oscars2012viola
oscars2012glenn

Berenice Bejo
Η όμορφη πρωταγωνίστρια του «Artist» Berenice Bejo που τελικά έχασε το Oscar Β΄Γυναικείου Ρόλου από την Octavia Spencer φόρεσε ένα ανοιχτό πράσινο Elie Saab με δαντελένια μανίκια σε ρομαντική διάθεση, αλλά δυστυχώς για εκείνη το βαρετό χρώμα και οι συνειρμοί που δημιουργούσε με στομαχικές διαταραχές δεν την βοήθησαν πολύ στυλιστικά


Michelle Williams
Η αγαπημένη μας ηθοποιός που αποθεώθηκε ως Marilyn φόρεσε ένα Louis Vitton φόρεμα από μεταξωτή μουσελίνα στα χρώματα της λάβας, Christian Louboutin παπούτσια και κράτησε και μία Bottega Veneta τσάντα. Κοντολογίς να πούμε πως το φόρεμα ήταν υπερβολικά φλύαρο με τα ruffles στην περιοχή των γλουτών και το κόκκινο να μην την κολακεύουν καθόλου.


Meryl Streep
Η σπουδαιότερη ηθοποιός στον κόσμο αυτή τη στιγμή που τελικά κέρδισε για τρίτη φορά το πολυπόθητο Χρυσό Αγαλματίδιο φόρεσε ένα ολόχρυσο Lanvin wrap φόρεμα από οικολογικό ύφασμα που έμοιαζε με χριστουγεννιάτικη κουρτίνα. Ενημερωτικά να σας πούμε πως το συνδύασε με Ferragamo παπούτσια και Lanvin τσάντα, αλλά το λαμέ του φορέματος είναι αρκετό για να κρίνουμε το look της σπουδαίας κυρίας Streep.


Viola Davis
Η γυναίκα που θέλαμε πραγματικά να κερδίσει το Oscar Α΄Γυναικείου Ρόλου τόλμησε ένα πράσινο Vera Wang στράπλες φόρεμα που βέβαια τελείωνε σε ντραπέ και μπορούμε να πούμε με ευκολία πως δεν μας άρεσε καθόλου ούτε σαν απόχρωση, ούτε σαν κόψιμο. Τολμηρό και το look στα μαλλιά της χωρίς περούκα όπως την έχουμε συνηθίσει που σίγουρα δεν ταίριαζε με τις υπόλοιπες ενδυματολογικές επιλογές της.


Glenn Close
Η αειθαλής Glenn φόρεσε ένα Zac Posen φόρεμα με σακάκι σε ένα υπέροχο βαθύ, forest πράσινο αναδεικνύει την εκπληκτική για την ηλικία της σιλουέτα που θα μας άρεσε πολύ αν δεν ήταν γοργονέ και αν δεν είχε το σακάκι που τελικά βάρυνε όλο το look.


Διαβάστε στο Queen.gr περισσότερα θέματα για τα Oscar:
Οι κυρίες που μας έκοψαν την ανάσα στα φετινά Oscar
Οι 12 πιο αξιομνημόνευτες στιγμές των φετινών βραβείων Oscar
Αυτοί είναι οι νικητές των βραβείων Oscar του 2012