Δείτε τις πιο καλοντυμένες star στα afterparty των βραβείων Oscar

Δείτε τις πιο καλοντυμένες star στα afterparty των βραβείων Oscar

Ποιες κυρίες ξεχώρισαν εντός και εκτός κόκκινου χαλιού;

Παθιαστήκαμε με τα ρούχα των διασήμων στο κόκκινο χαλί, είδαμε την απονομή των βραβείων και μάθαμε τους περιβόητους νικητές. Ποιος είπε όμως πως οι εμφανίσεις των celebrity σταματούν εδώ; Τα πάρτι που γίνονται μετά το θεσμό των Oscar έχουν σχεδόν την ίδια βαρύτητα και ίσως παραπάνω ενδιαφέρον καθώς εκτός από τους υποψηφίους, βλέπουμε ένα σωρό star που ξετρυπώνουν αλλάζοντας τουαλέτες με το ρυθμό που ανοιγοκλείνουμε τα μάτια μας. Από το φιλανθρωπικό πάρτι του Εlton John, μέχρι το πάρτι της Madonna και του περιοδικού Vanity Fair, ήταν όλοι τους εκεί. Θαυμάστε τις κυρίες που ξεχώρισαν.

Η Dita Von Teese έλαμψε μέσα σε μία εντυπωσιακή τουαλέτα Jenny Packham. Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο.

140012082


Η January Jones σε έναν αναπάντεχο συνδυασμό του πράσινου με το καφέ του μελιού. Μας αρέσει γιατί τόλμησε να φορέσει μία πολύ ιδιαίτερη σιλουέτα η οποία στο τέλος τη δικαιώνει.

140038555


Η Kate Perry αφήνει για λίγο τις καρτουνίστικες εμφανίσεις και επενδύει σε μία μάξι τουαλέτα Blumarine που θυμίζει κάτι από το παλιό σινεμά. Μία πραγματική drama queen στα καλύτερά της.

140019699


Η Nina Dobrev διαλέγει το κλασικό μαύρο μάξι φόρεμα, αλλά το διανθίζει με γεωμετρικό ντεκολτέ που έκανε πολλά βλέμματα να γυρίσουν.

140030675


Η Lilly Collins στολίζει τη Monique Luillier δημιουργία της με τα πιο όμορφες μπλε περικοκλάδες, κάνοντας μία πραγματική οσκαρική εμφάνιση.

140040953


Η Alessandra Ambrosio δίνει ελπίδα σε όλες τις εγκυμονούσες λάμποντας μέσα στι nude τουαλέτα της. Μακάρι όλες μας να κάναμε τέτοιες εντυπωσιακές εμφανίσεις.

140026738


Διαβάστε στο Queen.gr περισσότερα θέματα για τα Oscar:
Οι ταλαντούχες ηθοποιοί των Oscar που απογοήτευσαν με τις εμφανίσεις τους
Οι 12 πιο αξιομνημόνευτες στιγμές των φετινών βραβείων Oscar
Αυτοί είναι οι νικητές των βραβείων Oscar του 2012
Οι κυρίες που μας έκοψαν την ανάσα στα φετινά Oscar
Η λίστα με τις καλοντυμένες από τα βραβεία Oscar δεν έχει τελειωμό