Sarah Jessica Parker: στην πρώτη σειρά του Louis Vuitton show

Sarah Jessica Parker: στην πρώτη σειρά του Louis Vuitton show

Το fashion icon του «Sex & The City» σε μια vintage Louis Vuitton εμφάνιση που αγαπήθηκε όσο και μισήθηκε.

Χθες η Sarah Jessica Parker παρευρέθηκε στην παρουσίαση της νέας χειμωνιάτικης Louis Vuitton συλλογής δια χειρός Marc Jacobs στο Παρίσι με ένα look που προκάλεσε ποικίλα σχόλια.

Καθισμένη δίπλα στην Γαλλίδα iconic ηθοποιό Catherine Deneuve, το fashion forward κορίτσι του «Sex & The City» φόρεσε μια λευκή δημιουργία με διάφανο, δαντελένιο top από την ανοιξιάτικη συλλογή του 2005 του οίκου Louis Vuitton σε συνδυασμό με λευκές γόβες από την ανοιξιάτικη 2012 Louis Vuitton collection.

Παρόλο που δεν αγαπάμε πολύ τις λευκές γόβες νομίζουμε πως εδώ λειτούργησαν σωστά σε συνδυασμό με τα λευκά γάντια, το παστέλ μακιγιάζ και τα κυματιστά μαλλιά δίνοντας έναν έξτρα φρέσκο, καλοκαιρινό αέρα στο όλο look. To θέμα, όμως, σε αυτήν την εμφάνιση είναι το σουτιέν. Αν και πολλοί είναι της άποψης πως θα έπρεπε να φορέσει λευκό ή nude στηθόδεσμο σε εμάς αρέσει το γεγονός πως τόλμησε ένα χρώμα που φαίνεται. Μας κάνει τόσο πολύ Carrie Bradshaw o τρόπος που το σουτιέν κάνει το top να μοιάζει με bustier και δίνει έμφαση στην δαντέλα. Ίσως σε κάποια άλλη celebrity να μας ενοχλούσε, όμως, στην κυρία Parker μας αρέσει.

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232099