Η Susan Sarandon πάει το «cougar chic» σε νέα επίπεδα

Η Susan Sarandon πάει το «cougar chic» σε νέα επίπεδα

65 και καυτή; Θα μπορούσε, αλλά όχι.

Θυμάστε τον ρόλο της Susan Sarandon στην ταινία «Alfie» με τον Jude Law; Αυτόν της 50άρας πάλαι ποτέ femme fatale και νυν cougar, που βρίσκεται σε έναν καθαρά συμφεροντολογικό γάμο για να ζει μια πολυτελή ζωή και από το κρεβάτι της περνά ότι πετά και κολυμπά σε ηλικία το πολύ 30 χρονών; Ε, αυτόν τον ρόλο, αν εξαιρέσεις το κομμάτι του γάμου, φαίνεται πως παίζει και στην πραγματική ζωή, όχι και με τόσο μεγάλη επιτυχία όμως.

Η Sarandon ήταν πάντα μια απίστευτα σέξι και γοητευτική γυναίκα παρά την ηλικία της, αυτό δεν τον αμφισβητεί κανένας. Φαίνεται όμως πως μετά τον χωρισμό της από τον επί χρόνια σύζυγό της και επίσης ηθοποιό Tim Robbins, έχει βαλθεί να αποδείξει πως δεν είναι 65 χρονών και μπορεί να συναγωνιστεί τις νεαρές στάρλετ του Hollywood.

Γι' αυτό και στην πιο πρόσφατη εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί, για την πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Jeff Who Lives At Home», η Sarandon αποφάσισε να βγει με το κομπινεζόν. Εντάξει, όχι ακριβώς με αυτό που κοιμάται (αν και ακόμα δεν έχουμε σιγουρευτεί) αλλά με ένα σατέν μαύρο φόρεμα με δαντελωτά τελειώματα που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι νυχτικό –και μάλιστα ένα πολύ σέξι νυχτικό. Το συνδύασε με ένα μακρύ μαύρο παλτό, μαύρες, φλατ, μυτερές μπαλαρίνες και επιμελώς ατημέλητο μαλλί και εμφανίστηκε με ένα look τύπου «μόλις σηκώθηκα από το κρεβάτι, έριξα ότι πρόχειρο βρήκα πάνω μου και έκανα σπριντ μέχρι το σινεμά για να μην αργήσω, αλλά κοίτα πόσο καλά κρατιέμαι η άτιμη».

Flashnews για σένα Susan: Είσαι μία από τις πιο αγαπημένες μας ηθοποιούς και γυναίκες του Hollywood εν γένει. Αν όμως αρχίσεις να πέφτεις στην στυλιστική, και όχι μόνο, παγίδα της γεροντομπεμπέκας που δεν μπορεί να αποδεχτεί πως μεγαλώνει, θα σου κόψουμε και την καλημέρα.