Chic to Chic

Chic to Chic

Αυτές είναι οι κυρίες της showbiz που ξεχώρισαν για το στυλ τους την εβδομάδα που τελειώνει

Στην πρεμιέρα της ταινίας "L!fe Happens " στο Λος Άντζελες ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την πάντα όμορφη Kate Bosworth με cocktail φόρεμα του οίκου Prada. H εντυπωσιακή δημιουργία, σε εκρού χρώμα με λεπτομέρειες από πετράδια, ενίσχυσε την girlie εικόνα της ηθοποιού, η οποία τη συνδύασε με ψηλοτάκουνα σανδάλια σε ασημί χρώμα του Christian Louboutin.

Η Chloe Sevigny πιστή στο χαρακτηριστικό, indie στυλ της εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της σειράς του HBO, "Girls " φορώντας κοντό, εμπριμέ φόρεμα Opening Ceremony σε βαθύ μπλε χρώμα. Τα μαύρα μποτάκια της με τις αλυσίδες ανήκουν στο ίδιο label, ενώ το μαύρο clutch είναι του οίκου Proenza Schouler.

Σε φωτογράφηση για την προώθηση της ταινίας "Battleship", στη Μαδρίτη, εμφανίστηκε η πανέμορφη Brooklyn Decker με κοντή, λευκή δημιουργία του Giambattista Valli.

Η Rihanna εγκαινίασε το νέο της goth hairstyling στην Ιαπωνία και συγκεκριμένα στο κόκκινο χαλί για την προώθηση της ταινίας "Battleship", με μία δημιουργία του Riccardo Tisci για τον οίκο Givenchy. Κεντημένη, μαύρη μπλούζα, harem pants, δερμάτινα γάντια και ψηλοτάκουνα έφεραν την υπογραφή του διάσημου γαλλικού οίκου. Look- έρωτας με την πρώτη ματιά.

Η Dree Hemingway, στη Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης έστρεψε τα βλέμματα όλων πάνω της με την διαχρονική, λευκή δημιουργία του μοναδικού Stefano Pilati για τον οίκο Yves Saint Laurent. Πιο chic πεθαίνεις.


Τα πόδια σας πρέπει να είναι πάντα όμορφα, γι' αυτό περιποιηθείτε τα με Veet.