Τα Καλουτάκια:ζευγάρι στο θέατρο ζευγάρι και στο στυλ

Τα Καλουτάκια:ζευγάρι στο θέατρο ζευγάρι και στο στυλ

Δύο βασίλισσες της επιθεώρησης, μία μοναδική αισθητική.

Η θρυλική Αννα Καλουτά ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της πολύ νωρίς, από την παιδική ηλικία των 4 ετών. Ως παιδί θαύμα πρωτοεμφανίστηκε μαζί με την αδελφή της, Μαρία με την προστασία της περίφημης Μαρίκας Κοτοπούλη.

Με σπουδές στο πιάνο και το θέατρο, οι δύο αδελφές δεν ασχολήθηκαν μόνο με την υποκριτική, αλλά και με τη χορογραφία, τη σκηνοθεσία και την καλλιτεχνική διεύθυνση.

Με θρυλική εμφάνιση αυτή ως «Ευζωνάκι», το 1940, η Άννα Καλουτά, αλλά και η Μαρία, διέπρεψαν όχι μόνο για το ταλέντο και το ήθος τους, αλλά και για το υπέροχο στυλ τους. Έντονο θεατρικό μακιγιάζ, ταιριαστές στολές είτε ντύνοντας ναυτάκια, είτε μοιραίες γυναίκες, υπέροχες γούνες και λαμπερά κοσμήματα, συνέθεταν τη γκαρνταρόμπα δύο πραγματικών star. Έντονα χρώματα που δε φοβόντουσαν να φορέσουν, μακιγιάζ που τόνιζε τα χαρακτηριστικά τους και ντύσιμο που παρέπεμπε σε πραγματικές θεατρίνες.

Όσα χρόνια κι αν περάσουν τα Καλουτάκια θα παραμείνουν το μπριόζο δίδυμο που αγαπήσαμε και οι αδιαφιλονίκητες βασίλισσες της επιθεώρησης!