Angelina Jolie: από Lara Croft σε κυρία Pitt

Angelina Jolie: από Lara Croft σε κυρία Pitt

Πως άλλαξε μέσα στα χρόνια το στυλ της η μέλλουσα κυρία Pitt, Angelina Jolie;

Μια έφηβη με τάσεις αυτοκτονίας, που πλήγωνε με μαχαίρια τον εαυτό της και στον πρώτο της γάμο με τον Jonny Lee Miller πήγε φορώντας μαύρο παντελόνι και ένα λευκό t-shirt με το όνομα του γαμπρού γραμμένο με το αίμα της. Μια θυελλώδης σχέση με τον Billy Bob Thornton, τατουάζ, ταραχώδεις σχέσεις με τον πατέρα της, αμφισεξουαλική ερωτική ζωή. Η Angelina Jolie του παρελθόντος δεν έχει καμία σχέση με την μέλλουσα κυρία Pitt, που μετά από επτά χρόνια σχέσης με τον διάσημο ηθοποιό αρραβωνιάστηκαν.

Όσο για το στυλ της, αυτό και αν εξελίχθηκε. Από κατάμαυρα ρούχα μιας έφηβης που δήλωνε πως είναι ένα punk παιδί με τατουάζ και τη γκαρνταρόμπα της σέξι Lara Croft που δεν αγαπούσε πολύ τα φορέματα αλλά προτιμούσε στενά παντελόνια και tops, η Angelina πλέον φορά δημιουργίες πολυτελών οίκων, ενώ η νέα της μανία είναι να δείχνει το ένα της πόδι, όπως στην χαρακτηριστική πόζα των φετινών Oscar.

Την Angelina ιέρεια του στυλ δεν την λες, καθώς ποτέ δεν κάνει ένα βήμα παραπέρα από τη ζώνη ασφαλείας της (τόσο χρωματικά, όσο και στο κόψιμο των ρούχων που διαλέγει), δεν πειραματίζεται με τα μαλλιά αλλά ούτε και με το μακιγιάζ της. Σίγουρα όμως την λες καλοντυμένη σε όλες τις σχεδόν τις εμφανίσεις, πλέον.

Ακόμη και όταν ήταν έγκυος κατάφερνε να είναι κομψή και απαστράπτουσα, φορώντας πολλά ντραπέ που έκρυβαν την κοιλιά της. Λατρεύει τις καπαρντίνες και κάνει απλούς συνδυασμούς στην καθημερινή της ζωή με tops και παντελόνια και προτιμά τις τουαλέτες στο κόκκινο χαλί από τα κοντά φορέματα, φυσικά σε ένα από τα αγαπημένα της χρώματα μαύρο, λευκό και κόκκινο -σπάνια ξεφεύγει από αυτήν τη χρωματική παλέτα. Τέλος και στα παπούτσια δεν κάνει κάποια υπέρβαση αλλά φορά ψηλοτάκουνα σε απαλούς τόνους χωρίς υπερβολές.



Τα πόδια σας πρέπει να είναι πάντα όμορφα, γι' αυτό περιποιηθείτε τα με Veet.