Solange Knowles: μία πραγματική fashionista

Solange Knowles: μία πραγματική fashionista

Μοναδικό στυλ από το πρωί ως το βράδυ

Η Solange Knowles έχει καταφέρει να γίνεται πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες και τα tabloids Νέας Υόρκης όχι για τη σχέση με την αδερφή της ούτε φυσικά για την προσωπική της ζωή.
Αυτό που απασχολεί είναι το στυλ της. Μοναδικό και ιδιαίτερο με πιο ροκ και aggressive hipster επιρροές, την κάνει να ξεχωρίζει τόσο από την αδελφή της όσο και από τις υπόλοιπες celebrities- και καταλαβαίνουμε πολύ καλά γιατί.


Το κορίτσι έχει άποψη, έχει τα δικά της μουσικά ακούσματα και ερεθίσματα, το δικό της γούστο και δυναμική. Θα κάνουμε μία τολμηρή δήλωση και θα την χαρακτηρίσουμε σαν την potential Kate Bosworth με African-American καταβολές. Το στυλ της παίζει συχνά με τα indie στοιχεία που αποτελούν και το αγαπημένο της είδος μουσικής. Όχι! Παρότι συνεργάζονται σε αρκετά project και PR με την Beyonce, η Solange δεν ακούει τη μουσική της λατρεμένης της αδελφής. Οι περισσότερες celebrity sisters όχι απλά μιμούνται αλλά αντιγράφουν πλήρως τα στυλ των μεγαλύτερων αδελφών τους, θυμίζοντας κόπιες τους. Η Solange είναι μία περιζήτητη και αυτοδημιούργητη single mom που προτιμά τις βόλτες στο πάρκο, ψώνια στο Soho, αμερικάνικες vintage αγορές και ήσυχες στιγμές με το αγοράκι της.

Solange-Knowles-adidas-jeremy-js-wings-metallic-silver-sneakers-3

Η ίδια μάλιστα λέει για τη Beyonce στους New York Times: «Είμαι περήφανη για την επιτυχία της όμως εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό. Η επιτυχία της μου έκανε σαφές το τι ακριβώς δεν θέλω να συμβεί στη ζωή μου. Είμαι 5 χρόνια νεότερή της, δεν είναι πολλά αλλά είναι αρκετά για να υπάρχει ένα μικρό χάσμα που κάνει τη διαφορά. Έχω δεχτεί διαφορετικά ερεθίσματα στη μουσική, τη μόδα, την τέχνη. Είναι φυσικό!».


Τι λέει η Beyonce γι αυτό; «Την στηρίζω απόλυτα. Μάλιστα προσπαθώ εδώ και έξι χρόνια να την πείσω να μετακομίσει στο Brooklyn. Της ταιριάζει απόλυτα! Είναι μία αληθινή fashionista- θα το συνηθίσει».


Αγαπημένο θέμα των reports των fashion weeks, τα οποία συχνά επιμελείται μουσικά- ενώ έχει εργαστεί και σαν μοντέλο. Πλέον στοχεύει και στο σχέδιο μόδας.
Εδώ τη βλέπουμε με σορτσάκι από American apparel , thrifted τοπ (από δεύτερο χέρι), Adidas by Jeremy Scott JS Wing metallic silver sneakers και τσάντα Chanel. Τα γυαλιά της είναι επίσης vintage σε ένα υπέροχο κι εντυπωσιακό zebra print.