H J Lo στα χρύσα

H J Lo στα χρύσα

Η Λατίνα τραγουδίστρια Jennifer Lopez σε έναν παροξυσμό κακογουστιάς.

Χθες το βράδυ στα studio του CBS γυρίστηκε το Top 6 live performance show του American Idol. Η βασίλισσα, λοιπόν, των κριτών Jennifer Lopez αποφάσισε να κάνει μια εμφάνιση που δεν θυμίζει σε τίποτα τις τελευταίες της που είναι άκρως κομψές, αλλά πιο πολύ την Jenny from the block, που πιστεύαμε πως η Λατίνα τραγουδίστρια είχε αφήσει πίσω της.

Συνδύασε ένα χρυσό με παγιέτες κοντό jacket από τη χειμωνιάτικη 2012 συλλογή της εταιρείας Temperley London, με ένα επίσης χρυσό παντελόνι σε harem στυλ, χρυσά Jimmy Choo Leila ψηλοτάκουνα σανδάλια από τη συλλογή άνοιξη 2012 και κοσμήματα Pomellato. Χρυσή υπερβολή;

Όχι μόνο, καθώς αν ήταν εμπνευσμένο από τα 80s καθαρά δεν θα μας πείραζε. Είναι πολλά που μας ενοχλούν σε αυτό το look. Ενώ θα ήταν ιδανικό για show, ή για συναυλία δεν ταιριάζει καθόλου για το πλατό μιας εκπομπής γιατί κάνει «φτηνό». Εκτός των άλλων, ακόμη και αν αντιπαρέλθουμε το γεγονός πως δεν συμπαθούσε ιδιαίτερα τα παντελόνια που μας θυμίζουν την Jasmine από το παραμύθι του Aladdin, το συγκεκριμένο δεν κολακεύει καθόλου τη χυμώδη σιλουέτα της Λατίνας diva. Παρόλα αυτά λατρεύουμε τα παπούτσια της και ευελπιστούμε πως σύντομα θα επιστρέψει σε κομψές εμφανίσεις.

jimmy-choo-leila-sandals-profile