MET Ball 2012: Οι κακοντυμένες

MET Ball 2012: Οι κακοντυμένες

Όπως τις εντόπισε το Queen.gr

Δεν ήταν λίγες οι φετινές εκθαμβωτικές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί του Met Gala που ζηλέψαμε, ήταν όμως και αρκετές-περισσότερες από το αναμενόμενο ίσως- που μας θύμιζαν κόκκινο χάλι!

Ξεκινάμε λοιπόν αφού σας προειδοποιήσουμε να φορέσετε γυαλιά ηλίου για να προστατευθείτε από την πολλή λάμψη, να κρατηθείτε από κάπου για να μην πέσετε κάτω από το εκτόπισμα, να εφοδιαστείτε με ένα κολίριο για μετά. Aν πήρατε τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, μπορείτε να ξεφυλλίσετε το photo gallery.

Πρώτη και καλύτερη η Beyonce. Τα λόγια είναι περιττά, όσο περιττός και ο τίτλος της ωραιότερης γυναίκας στον κόσμο που της έδωσε το People. Γιατί, Beyonce, γιατί; Φόρεσε ένα μαύρο ημιδιάφανο κορσάζ που κατέληγε σε μία μωβ φτερωτή μακριά ουρά, υψηλής ραπτικής δημιουργία του οίκου Givenchy, αλλά κάθε άλλο παρά κολακευτικό έδειχνε πάνω της τριπλασιάζοντας τις καμπύλες της. Επιπλέον, με όλο το styling περισσότερο υπερβολικό έμοιαζε, χαντακώνοντας τόσο την ίδια όσο και το ίδιο το φόρεμα.

Από την κατάταξη δεν θα μπορούσε να λείπει η Chloë Sevigny, που θύμισε κάτι από μπαρμπαρέλα, και disco εξομολογιτήριο με μία δόση από glitter και άισθηση Γαλλικής Επανάστασης επί ποδός. To outfit ολοκληρωτικά της καλής της φίλης Miuccia Prada από τη Miu Miu χειμερινή συλλογή 2012 -2013.

H Christina Ricci επέλεξε ένα midi Thakoon φόρεμα και Prada γόβες όμως για το 1,50 ύψος της μάλλον ήταν υπερβολικό το πάνω μέρος του φορέματος με τη μάυρη δαντέλα που την έκανε να χάνεται μέσα του.

H Liv Tyler από την άλλη με total Givenchy look, στα μαύρα- επίσης δεν μας άρεσε καθότι της τόνιζε τα παραπανίσια κιλά που έχει πάρει στην περιοχή της κοιλιάς, ενώ αυτό το ατημέλητο look με τις αφέλειες καθόλου δεν ταιριάζει με το φόρεμα. Τέλος, τα χρυσά παγετέ σκουλαρίκια, δίνουν τη χαριστική βολή σε κάθε style loving πλάσμα που ίσως θαύμασε για λίγο τα Fred Leighton διαμαντένια της βραχιόλια.

Η Lea Michelle σκότωσε αυτό που θα μπορούσε να μεταφραστεί στο απόλυτο old Hollywood look συνδυάζοντας μία παγετέ τουαλέτα Diane von Furstenberg με ασορτί τσαντάκι και ασημί Christian Louboutin γόβες. Μέχρι εδώ καλά! Συνέχισε προσθέτωντας διαμαντένια σκουλαρίκια με κλιπ της Lorraine Schwartz, επίσης καλά. Τα κατέστρεψε όλα όμως με ένα τεράστιο κραμαστό με Swarovski, που έκρυψε το κατά τα άλλα αβυσσαλέο ντεκολτέ της και μας έκανε να παρατηρούμε μόνο το πόσο βαρύ έδειχνε το κολιέ πάνω στο μικροσκοπικό της θώρακα.

Η Coco Rocha έβαψε τα μαλλιά της ροζ για να ταιριάζουν με την vintage Givenchy φόρμα κουστούμι της που ανήκε στην Elizabeth Taylor! Ωραίο το ρούχο και το υπόλοιπο styling, αλλά με αυτά τα μαλλιά μόνο σε Ιρλανδέζικο τσίρκο μας παραπέμπει. Κρίμα.

Τραγική και η Kristen Stewart με το εξολοκλήρου Balenciaga σύνολό της. Ενώ μας αρέσει σαν συνδυασμός, αυτό το «νιώθω έξω από τα ρούχα μου» στυλ της, την αποτελειώνει. Kristen καλύτερα να πήγαινες με sneakers και τζινάκι. Θα έκανες και τη διαφορά!

Άλλο ένα «σκιαχτικό» σύνολο από την αγαπημένη κατά τα άλλα Mary-Kate Olsen, παρακαλώ. Ένα μαύρο ολομέταξο υπέροχο φόρεμα The Row, ειδική παραγγελία για το κόκκινο χαλί του Met, απέτυχε να εντυπωσιάσει και κατάφερε να μας βουλιάξει σε κατάθλιψη. Η επίσης The Row στρασάτη τσάντα όχι απλά δεν το φώτισε, παρά το αποτελείωσε. Αδύνατη και μικροκαμωμένη η Mary-Kate χάθηκε μέσα στο γιακά της δημιουργίας της.




Κλείνοντας, ας βάλουμε λίγο χρώμα στη ζωή μας με την Eva Mendes και το Prada πορτοκαλί ολομέταξο φόρεμά της, με ένα στράπλες πάνω μέρος καλυμένο από plexi-glass και κεχριμπάρι, τσαντάκι και παπούτσια του ίδιου οίκου. Τι κι αν η καλλονή Eva, ολοκλήρωσε το look της με Fred Leighton Art Deco διαμαντένια σκουλαρίκια επενδεδυμένα με όνυχα και κοράλλια (ανεκτίμητης αξίας και συλλεκτικά), μας έκανε να ψάχνουμε να τη βρούμε σε βάζο με καραμέλες.

Δείτε εδώ τις καλοντυμένες του Met Gala