MET Ball 2012: Οι καλοντυμένες

MET Ball 2012: Οι καλοντυμένες

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, και στα φετινά «Όσκαρ της Μόδας» πολλές ήταν οι stars που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον μας.

Με την Miuccia Prada να είναι το τιμώμενο πρόσωπο της έκθεσης του Μητροπολιτικού Μουσείου της Νέας Υόρκης φέτος, δεν ήταν λίγες οι κυρίες που προτίμησαν δημιουργίες της μεγάλης Ιταλίδας παρουσιάστριας. Στο Κόκκινο Χαλί είδαμε εμφανίσεις που μας εξέπληξαν, αλλά και αναμενόμενα outfits- χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ήταν υπέροχα. Ποιες ξεχωρίσαμε για τις εμφανίσεις τους;

Sarah Jessica Parker
Το βραδινό, φλοράλ φόρεμα της star είναι του οίκου Valentino και, όπως δήλωσε η ίδια «Το λατρεύω. Μου έφερε στο νου μία άλλη εποχή». Η Parker, μάλιστα, ήταν η συνοδός του ίδιου του Valentino Garavani στο red carpet.

Florence Welch
Η fashion forward τραγουδίστρια, για την περίσταση επέλεξε φόρεμα του οίκου Alexander McQueen, σε ουδέτερη greige απόχρωση, και μας άφησε όλους να παραμιλάμε με την extravagant, θεατρική της εμφάνιση.

Marion Cotillard
Η αγαπημένη μας Γαλλίδα ηθοποιός επέλεξε, ombre φόρεμα, με διάφανη φούστα της haute couture συλλογής του οίκου Dior- φυσικά. Πάντα chic, η Cotillard προτίμησε να κρατήσει τα υπόλοιπα στοιχεία της εμφάνισής της σε χαμηλούς τόνους.

Cate Blanchett
Μία ακόμα θεατρική εμφάνιση μας χάρισε η «θεά» Cate, με μαύρη, βραδινή δημιουργία δια χειρός Sarah Burton, για τον οίκο Alexander McQueen, με λεπτομέρειες από φτερά. Κοσμήματα του οίκου Van Cleef& Arpels, και ένα μικροσκοπικό, μαύρο clutch συμπλήρωσαν τέλεια το look.

Jessica Biel
Η ηθοποιός εμφανίστηκε με τον superstar, μέλλοντα σύζυγό της, Justin Timberlake, με λευκή δημιουργία με κεντημένες, πράσινες λεπτομέρειες, ροζ, σατέν ψηλοτάκουνα και πράσινο clutch «που η ίδια η κυρία Prada επέλεξε για μένα». Τα κοσμήματά της είναι του οίκου Lorraine Schwartz. Ο Timberlake φόρεσε tuxedo του Tom Ford και ρολόι του οίκου Cartier.

Anna Wintour
Η οικοδέσποινα της μεγάλης βραδιάς και «Σιδηρά Κυρία» της αμερικανικής Vogue φωτογραφήθηκε στο Κόκκινο Χαλί του event με custom- made δημιουργία Prada, σε λευκό χρώμα, με χρυσές λεπτομέρειες (αν αναρωτιέστε, το χρυσό μοτίβο στο φόρεμα απεικονίζει έναν αστακό).

Emma Stone
Χέρι- χέρι με τον σχεδιαστή του φορέματός της, Alber Elbaz, εμφανίστηκε η όμορφη ηθοποιός. Σε ροζ απόχρωση, το υπέρ- girlie cocktail dress του οίκου Lanvin είναι φτιαγμένο από 3.000 περίπου πλαστικά λουλούδια, και κόκκινους κρυστάλλους. Τα μαύρα ψηλοτάκουνα είναι του ίδιου, iconic γαλλικού οίκου.

Jessica Alba
Ακολουθώντας την «χρυσή» τάση της σεζόν, η –διάσημη για τις καλαίσθητες εμφανίσεις της- ηθοποιός επέλεξε grecian chic, ντραπέ δημιουργία, σε χρυσό χρώμα του Michael Kors και elegant κοσμήματα Wilfredo Rosado, που έκαναν την εμφάνισή της ακόμα πιο glam.

Kate Bosworth
Η «βασίλισσα» του boho από τη Βρετανία φόρεσε κοντό φόρεμα με φτερά, του οίκου Prada. Την girlie, glamorous εμφάνιση ολοκλήρωσαν τέλεια το ψηλό σινιόν αλλά και τα απαστράπτοντα, ψηλοτάκουνα σανδάλια της.

Rooney Mara
Η πολυσυζητημένη πρωταγωνίστρια της ταινίας «The Girl with the Dragon Tattoo», έμεινε πιστή στην goth chic δημόσια εικόνα της, φορώντας μαύρη, δαντελένια, haute couture δημιουργία του οίκου Givenchy, δια χειρός του (λατρεμένου) Riccardo Tisci .

Leighton Meester
Το τηλεοπτικό alter ego της, Blair Waldorf, σίγουρα θα τρελαινόταν με την αιθέρια δημιουργία από τούλι, του οίκου Marchesa. Τα κοσμήματά της είναι Harry Winston και τα ψηλοτάκουνα σανδάλια της Tabitha Simmons.

Gisele Bundchen
Το supermodel από την Βραζιλία ήταν μία ακόμα από τις καλεσμένες του MET Ball που εμπιστεύτηκαν τις δημιουργίες του Riccardo Tisci για τον οίκο Givenchy.

Διαβάστε ακόμα: Ποιες κυρίες δεν εντυπωσίασαν με τις επιλογές τους;