Carey Mulligan: η απόλυτη αυτοκράτειρα του κόκκινου χαλιού του MET Ball 2012

Carey Mulligan: η απόλυτη αυτοκράτειρα του κόκκινου χαλιού του MET Ball 2012

Στη χθεσινή βραδιά χωρούσε μόνο μια βασίλισσα του στυλ.

Χθες το βράδυ όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στη Νέα Υόρκη, στο κόκκινο χαλί του MET για τα εγκαίνια της έκθεσης «Schiaparelli and Prada: Impossible Conversations». Και ενώ οι καλοντυμένες ήταν ουκ ολίγες, με τους οίκους Prada, Givenchy και Alexander McQueen να έχουν την τιμητική τους μεταξύ άλλων, μία ήταν εκείνη που ξεχώρισε περισσότερο από όλες.

Ο λόγος για την εικοσιεπτάχρονη Βρετανίδα ηθοποιό Carey Mulligan που πρωτογνωρίσαμε στο «Pride & Prejudice» το 2005 και χτες εκτελούσε χρέη οικοδέσποινας μαζί με τις Anna Wintour και Miuccia Prada.

H Carrey, λοιπόν, φόρεσε μια υπέροχη ειδικά προσαρμοσμένη για εκείνη δημιουργία που αναδείκνυε την υπέροχη πλάτη της του οίκου Prada - καλυμμένη με ασημί και χρυσές παγέτες -παραδίδοντας μαθήματα για τη σωστή μείξη των μεταλλικών αποχρώσεων που αλλιώς καταλήγει σε παταγώδη αποτυχία- σε συνδυασμό με σατέν Prada γόβες. Μαλλιά πιασμένα επάνω με μια ροκ πινελιά, smoky μακιγιάζ στα μάτια, nude χείλια και μια αίσθηση γοητείας βγαλμένη από τα 60s συμπλήρωσαν το look της στην πιο εντυπωσιακή εμφάνιση της βραδιάς. Thumbs up!