MET Ball 2012: Οι τάσεις

MET Ball 2012: Οι τάσεις

Το red carpet του MET Ball, κάθε χρόνο, κάνει αυτό των βραβείων Όσκαρ να φαίνεται σχεδόν βαρετό.

Events σαν αυτό είναι πάντα μία ευκαιρία να δούμε τις fashion τάσεις ενσωματωμένες (σχεδόν) στην πραγματικότητα και μάλιστα από τις πιο στυλάτες stars. Ας δούμε τις τάσεις που μας εντυπωσίασαν περισσότερο την φετινή χρονιά.

Glam& Shine
Φέτος ήταν η χρονιά των glamorous χρυσών και ασημί, μεταλλικών αποχρώσεων και δεν είδαμε λίγες καλεσμένες του Μητροπολιτικού Μουσείου της Νέας Υόρκης, να ακολουθούν το εντυπωσιακό trend. Έτσι, με ολόχρυσο, σέξι φόρεμα της Stella McCartney είδαμε την Cameron Diaz, ενώ η Karolina Kurkova επέλεξε να φορέσει Rachel Zoe. Για κάποιους η πιο εντυπωσιακή εμφάνιση της βραδιάς ήταν αυτή της Carey Mulligan, με χρυσό και ασημί φόρεμα Prada από παγιέτες. Μία ακόμα «χρυσή» εμφάνιση που έκανε αίσθηση, ήταν αυτή της Jessica Alba με ντραπέ φόρεμα του Michael Kors.

Και ζήσαν αυτές καλά...
Με το «γλυκό» να είναι, για κάποιους, το νέο σέξι, οι παραμυθένιες δημιουργίες από τούλι, σε παλ χρώματα δεν πέρασαν απαρατήρητες. Η Scarlett Johansson εμπιστεύτηκε το σχεδιαστικό δίδυμο των Dolce& Gabbana, η Leighton Meester τον οίκο Marchesa που φημίζεται για τις θηλυκές δημιουργίες του, ενώ το αμφιλεγόμενο φόρεμα της Florence Welch ήταν Alexander McQueen.

Φτερά και πούπουλα
Οι θεατρικές λεπτομέρειες από φτερά, σε κάποια από τα εντυπωσιακά βραδινά φορέματα του κόκκινου χαλιού δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες. Για κάποιους βασίλισσα της βραδιάς υπήρξε η Beyonce, με την ουρά του Givenchy φορέματός της να έχει ombre μωβ φτερά, ενώ η φούστα της McQueen δημιουργίας που φόρεσε η θεά Cate Blanchett επίσης τελείωνε με το ίδιο εφέ. Η Kate Bosworth, σε αρμονία με την ηλικία της επέλεξε κοντό, glamorous φόρεμα Prada, ενώ η Diane Kruger δεν εντυπωσίασε με το μακρύ, μωβ βραδινό της, του ίδιου οίκου.

Διαχρονικό Μαύρο
Όπως σε κάθε red carpet περίσταση έστι και το βράδυ της Δευτέρας, το επισημότερο χρώμα είχε την τιμητική του. Ξεχωρίσαμε την goth chic Rooney Mara με Givenchy- οίκο που τίμησε και η Gisele. Μία body- conscious, glamorous δημιουργία του Tom Ford επέλεξε η Rihanna.

Διαβάστε ακόμα: MET Ball 2012: Οι καλοντυμένες

Διαβάστε ακόμα: MET Ball 2012: Οι κακοντυμένες