Άννα Καραμανλή: Από την «Αθλητική Κυριακή» στα βουλευτικά έδρανα

Άννα Καραμανλή: Από την «Αθλητική Κυριακή» στα βουλευτικά έδρανα

Το στυλ της κυρίας του αθλητικού δελτίου

Η Άννα Καραμανλή έχει καταφέρει να ταυτιστεί με έναν κατεξοχήν αντρικό χώρο: αυτόν του ποδοσφαίρου. Η sportscaster της κρατικής τηλεόρασης μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου είναι πλέον βουλευτής, αφού εξελέγη με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Η πρώην αθλήτρια είναι έτοιμη να μπει δυναμικά και στον στίβο της πολιτικής, και να επιβάλλει και εκεί την παρουσία της. Άλλωστε, όπως η ίδια έχει δηλώσει στο παρελθόν, σε συνέντευξή της στη Real, «Μου αρέσει η ενασχόληση με τα κοινά, η επαφή με τους συμπολίτες μου και βοηθώ όσο μπορώ».

Όσο άμεση και ειλικρινής είναι στα λόγια της, αντίστοιχα, και το στυλ της είναι απλό, και ενδεικτικό του δυναμικού χαρακτήρα της. Στις καθημερινές της εμφανίσεις την βλέπουμε απλή, με τις επιλογές της να κυμαίνονται μεταξύ casual και sport chic. Χωρίς να κάνει την παραμικρή προσπάθεια «εύκολου» εντυπωσιασμού, η κυρία Καραμανλή φαίνεται ότι αγαπάει πολύ τα ανοιχτόχρωμα, ουδέτερα χρώματα, τα παντελόνια σε ίσια γραμμή και τα flat παπούτσια. Σε πιο επίσημες περιστάσεις, δεν ξεχνάει ότι είναι γυναίκα, και αγαπάει τα φορέματα, τα έντονα χρώματα, τα prints, τα φλοράλ και, φυσικά, τα ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Διαβάστε ακόμα: Εκλογές 2012: Οι «ερασιτέχνες»